1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2015 19:47

Κύθνια 2015 με Lipton Summer Series

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουλίου το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων θα φιλοξενήσει στην παραλία της Επισκοπής και το Beach Bar ΠΟΥΝΤΑΚΙ, το 2ο τουρνουά beachvolleyπου πλέον έγινε το αγαπημένο άθλημα και της Κύθνου.
O Δήμος Κύθνου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν τουρνουά beachvolley στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Κύθνια 2015», ενταγμένο στα LIPTON SUMMER SERIES. 

Στο 1ο τουρνουά beachvolley το 2014 έδωσαν το παρών ομάδες από τα νησιά Κέα, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, καθώς και από την διοργανώτρια Κύθνο και παρόμοια επιτυχία αναμένεται και φέτος.

Στο τουρνουά θα συμμετέχει και το δίδυμο των γνωστών παρουσιαστών Γιώργου Μανίκα και Στέλιου Χανταμπάκη, ενώ επίσημος καλεσμένος του Δήμου θα ειναι ο πρόεδρος της Λιγκας και φίλος του νησιού, κ. Παντελής Ταρνατόρος.  

Το τουρνουά πραγματοποιείται με την χορηγία του LiptonIceTeaκαι την υποστήριξη των εταιρειών Wilson και Kosmocar.

Στο τουρνουά θα γίνουν κατηγορίες ανδρών και γυναικών και η τεχνική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί για τους ανδρες το Σαββατο 25/7 στις 11.00 πμ και για τις γυναίκες την Κυριακή στις 10.00 πμ.  Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: Νίκος Κούνας (6986.641641), αλλά και στην γραμματεία του Δήμου Κύθνου (για τις τοπικές ομάδες).







Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.