Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
22-07-2015 17:05

Αναζητώντας τον Βασιλιά και την Βασίλισσα στο Side-Out Club

Το Side-Out Club επιστρέφει δυναμικά αυτό το Σάββατο 25/7 με τουρνουά beachvolley στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών αναζητώντας τον Βασιλιά και την Βασίλισσα της παραλίας του Varkiza Resort.
Αθλητές όλων των επιπέδων θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο στις όμορφες εγκαταστάσεις του Side-OutClub μέσα από επικές μάχες στην άμμο. Έλα μόνος/η, αγωνίσου σε κάθε παιχνίδι με διαφορετικό συμπαίκτη, συγκέντρωσε πόντους, επικράτησε όλων και κατέκτησε τον τίτλο του KingorQueen.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων είναι στις 10:00 πμ., τεχνική σύσκεψη στις 10:30 πμ. και έναρξη αγώνων στις 11:00πμ.

Οι εστεμμένοι θα μοιραστούν δώρα από τη Northweek, το TheHands, το Stylesetterz, το KatrinCoiffure και το Oops!. Όπως πάντα θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες .

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Έλαναδιασκεδάσεις, ναπαίξειςbeachvolleyκαιναστεφθείςKingorQueenOfSide-OutClub!

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.