1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2015 15:30

Beach Volley, Ζούμπα και Lipton Ice Tea στο Sabbia της Χαλκίδας (photos)

Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Χαλκίδας, στις Αλυκές ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12/7 το  Lipton  Weekend  στο  SABBIA  BEACH  BAR. 


Το Weekend περιελάμβανε ερασιτεχνικό τουρνουά beach volley αντρών και γυναικών που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ενώ την Κυριακή τη σκυτάλη πήρε η κατηγορία του μεικτού. Συνολικά 28 ομάδες έλαβαν μέρος στους αγώνες και σε πολλές περιπτώσεις πρόσφεραν συναρπαστικό θέαμα. Το πολυ πετυχημένο τουρνουα διοργανώθηκε από την Beach Volley Life στα πλαίσια των Lipton Summer Series.


Λίγο πριν τις απονομές τους παρευρισκόμενους ξεσήκωσε μια ομάδα Ζούμπα που με τις χορευτικές τους φιγούρες πρόσφεραν ενα ευχάριστο διάλειμα σε όλους τους αθλητές και τους θεατές.

Με την λήξη των απονομών έγινε και η κλήρωση για το ενα ταμπλετ μεταξυ των συμμετεχόντων αθλητών και ο μεγάλος τυχερός ηταν ο Σπύρος Τσίτος! 

Απονομές στους νικητές έκαναν ο υπεύθυνος του beach bar κος Γιώργος Ζάχος με τον υπέυθυνο marketing της VW-Kosmocar κο Θανάση Κονιστή.

Το Weekend ολοκληρώθηκε με DJπαρτυ και δροσερά κοκταίηλς στο SABBIA Beach Bar.  

Το SABBIA LIPTON WEEKEND πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Lipton Ice Tea αλλά και των εταιριών Wilson και Kosmocar.

a3.jpga2.jpga4.jpga1.jpg


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.