1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2015 14:45

Έρχεται το... Side-Out Club Series

Το Σαββατοκύριακο 27-28/6 ξεκινάει, στις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Side-Out Club στο Varkiza Resort,  το Side-Out Club Series που αποτελείται από 5 τουρνουά και θα ολοκληρωθεί στις 5-6/9.
Όλα τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε τρεις κατηγορίες, ανδρικό-γυναικείο-μεικτό, με σύστημα ομίλων των τριών ομάδων στην πρώτη φάση και ταμπλό μονού αποκλεισμού στη δεύτερη φάση τους.

Κάθε τουρνουά είναι ανεξάρτητο  όμως οι συμμετέχοντες διατηρούν τη βαθμολογία τους, ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν, για το επόμενο τουρνουά δίνοντάς τους το δικαίωμα για μια πιο ευνοϊκή κλήρωση στους αγώνες και όχι μόνο..

Το Σάββατο 27/6 θα διεξαχθούν οι αγώνες για τις κατηγορίες ανδρικό - γυναικείο ενώ την Κυριακή 28/6 για το μεικτό. Η τεχνική σύσκεψη και για τις δύο μέρες είναι στις 10:00 πμ.

Πρόκειται για την πλουσιότερη σειρά τουρνουά που διοργάνωσε ποτέ το Side-OutClub και θα έχει και βιντεοσκοπική κάλυψη!

Οι δύο πρώτες θέσεις κάθε κατηγορίας μοιράζονται δώρα από την BodyTalk.

Επίσης θα κληρωθούν γυαλιά Northweek, μασάζ από το The  Hands, χειροποίητα φουλάρια Stylesetterz και άλλες εκπλήξεις από τα καταστήματα του VarkizaResort, σε κάθε τουρνουά.

Δήλωσε συμμετοχή σε όσα περισσότερα Side-OutClub Series μπορείς, μάζεψε κλήρους ανάλογα με τις συμμετοχές σου και αύξησε τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει ένα ταξίδι ή μια από τις τρείς actioncamerasτης Ricoh και πολλά άλλα δώρα που θα κληρωθούν στο τελευταίο τουρνουά.

Οι αγώνες θα γίνουν στην πανέμορφη εγκατάσταση του Side-OutClubστη Βάρκιζα με τρία μοναδικά γήπεδα δίπλα στο κύμα. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή σε μια κατηγορία και 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.



Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 694 8039 774 και 210 9656532 ή με email στο admin@sideoutclub.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.