1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2013 14:57

Η κλήρωση της Βόλεϊ Λιγκ στις 12/9 στην Κηφισιά

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14 θα γίνει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο Κηφισιάς.
Η κλήρωση προγραμματίστηκε στις 19.00 στην αίθουσα «Δήμαρχος Β.Γκατσόπουλος».
 
Από τις 19.30 μέχρι τις 21.00 θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με ειδική τηλεοπτική εκπομπή της NOVA που θα καλύψει την κλήρωση, τις ειδικές βραβεύσεις και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
 
Το Δημαρχείο Κηφισιάς βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διονύσου και Μυρσίνης στην Κηφισιά.
 
Χάρτης: ΕΔΩ
 
Στο νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 12 Οκτωβρίου 2013και θα αγωνιστούν Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Α.Σ.Άρης, Α.Ο.Κηφισιάς, Γ.Σ.Λαμία, Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός Α.Ο., Γ.Ε.Παναχαϊκή, Α.Ε.Κ.

2 σχόλια

  • Comment Link asd Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 18:51 posted by asd

    Το πρωτάθλημα θα είναι φτωχό για όσους βλέπουν με οπαδικές παρωπίδες.

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 17:18 posted by volleyakias

    Το φετινο πρωταθλημα θα ειναι πολυ πιο φτωχο με την απουσια του Ηρακλη. Ισως πιο ανταγωνιστικο αφου λογω χαμηλων μπατζετ ολοι μπορουν να κερδισουν ολους. Ομως η απουσια του Ηρακλη το κανει ισως το πιο αδιαφορο πρωταθλημα γι αυτους που βλεπουν χωρις οπαδικες παρωπιδες. Η πιο πετυχημενη ομαδα της τελευταιας 15ετιας δεν υπαρχει πια. Την διαλυσαν οι ιδιοι οι ηρακληδεις και δεν τους φταιει κανεις. Τοσο αυτοι που τη φορτωσαν με χρεη οσο κι αυτοι που ενω την παρελαβαν νταμπλουχα το 2012 απο ανθρωπους που απεδειξαν οτι μπορουσαν απεναντι σε ολους, την εφεραν μεσα σε μολις ενα χρονο στη διαλυση και στην Α2 με ορατο το ενδεχομενο της οριστικης διαλυσης. Και εννοω τη διοικηση μερικων ασχετων με το χωρο, οπαδων. Εννοω τη διοικηση της Πανελληνιας Λεσχης με επικεφαλης καποιον Τσιργογιαννη και φυσικα τον κο Μπερμπερογλου που ηταν κι αυτος εκ των πρωταγωνιστων της χειροτερης χρονιας στην ιστορια του τμηματος βολει. Στα αρνητικα επισης της λιγης αυτης διοικησης οπαδων ειναι και η εμποδιση της αναγεννησης του Ηρακλη μεσω του Α. Σ. Ηρακλη του συλλογου που μπορει να δωσει οραμα και να φερει τον Ηρακλη και παλι στην κορυφη της Ελλαδας και της Ευρωπης. Θα κριθουν και γι αυτο. Ελπιζω μονο αυτοι που εχουν στα χερια τους τον Α. Σ. Ηρακλη να μην τα παρατησουν. Αλλωστε αυτοι που εμποδιζουν αυτην την αναγεννηση δεν εκπροσωπουν παρα μονο τον εαυτο τους. Τον Ηρακλη και τον κοσμο του παντως ουτε τον εκπροσωπουν ουτε ειναι ικανοι να τον εκπροσωπησουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.