1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2013 15:36

«Υπέρβαση με δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες»

Ο νέος Πρόεδρος του Άρη, Θωμάς Γιώτας, μιλώντας σε συνεντευξή του, τόνισε πως στόχος των κιτρίνων είναι η αναβάθμιση του τμημάτος βόλεϊ σε όλα τα επίπεδα, συνδυάζοντας τον πρωταθλητισμό, με την οργάνωση και την εξυγίανση.


Στόχος του είναι η συμμετοχή των οπαδών του συλλόγου στα κοινά του βόλεϊ και ισοσκελισμένος προϋπολογισμός.

«Έχοντας την εμπειρία από την προηγούμενη θητεία μου στα κοινά, ανέλαβα να ηγηθώ μιας νέας προσπάθειας για το ιστορικό τμήμα του αγαπημένου μας Άρη. Το τμήμα του βόλεϊ έχει τεράστια δυναμική και μία ανεκμετάλευτη δύναμη. Αυτό το πίστευα και το πιστεύω και ειδικά μετά και τη στήριξη που έχουμε από τους οπαδούς είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Ποιοι σας έχουν βοηθήσει σε αυτό το νέο ξεκίνημα;

«Είμαστε μία ομάδα παραγόντων που αγαπούν τον Άρη, τον αθλητισμό και το βόλεϊ. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο στην αξιοπιστία και στην έμπνευση. Στο πλευρό μου έχω τον καταξιωμένο προπονητή Κώστα Χαριτωνίδη που έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη. Από εκεί και πέρα αρκετοί παράγοντες που έχουν αναλάβει κομμάτια της οργάνωσης και τρέχουν για το καλύτερο. Υπάρχουν και αρκετοί επώνυμοι και ανώνυμοι που μας βοηθούν οικονομικά».

Οι οπαδοί του Άρη έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία σας;

«Η συμμετοχή των οπαδών ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Είμαι ικανοποιημένος και συγκινημένος από την εντυπωσιακή βοήθεια που έχουμε από τον μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο σύνδεσμο οπαδών, του Super-3. Η νέα διοίκηση είναι δίπλα μας και παρήγγειλε 500 εισιτήρια διαρκείας των 10 Ευρώ. Επίσης οι «Ιερολοχίτες» ζήτησαν 100 διαρκείας. Αυτό είναι ένα έξτρα έσοδο που το τμήμα δεν το είχε ποτέ. Εκτός από το ότι θα έχουμε οπαδούς στο πλευρό μας για το ταμείο της ομάδας είναι ένα έξτρα έσοδο και σε μας τους παράγοντες μια τονωτική ένεση για να συνεχίσουμε. Οι πρωτοβουλίες αυτές μας δίνουν κουράγιο και  μας ικανοποιεί διότι ο κόσμος εισπράττει θετικά τις πρωτοβουλίες μας».

Θα κάνετε άλλη μεταγραφή ξένου;

«Το δόγμα μας είναι να ξοδεύουμε σύμφωνα με τα έσοδα μας και σταδιακά να κλείσουμε ανοίγματα του παρελθόντως. Δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή ξένου εάν δεν έχουμε έσοδα. Περιμένουμε, όμως, να αποδώσει καρπούς η εκστρατεία μας σε όλα τα επίπεδα. Αν βρεθούν χρήματα μέχρι 2 Οκτωβρίου ίσως πάρουμε».

Ποιος είναι ο αγωνιστικός στόχος της ομάδας;

«Πήραμε προπονητή τον μεγάλο Αντρέι Κράβαρικ με συνεργάτη τον άξιο Μιχάλη Κυριακού. Σαν διοίκηση βάλαμε στόχο την 4αδα. Για κάποιους είναι υψηλός στόχος και μας τοποθετούν στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Δε μας πειράζει αυτό. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε κοντά μας τον Τύπο και τα ΜΜΕ και να μας βοηθήσουν, να αναδείξουν την προσπάθεια μας που θα την χαρακτήριζα υπέρβαση με δεδομένες τις οικονομικές συγκυρίες».

Πηγή: volleyleague.gr
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.