1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2013 17:25

Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Χρήστος Πάτρας

Με τον Χρήστο Πάτρα στο τιμόνι θα ξεκινήσει το ταξίδι του στην Α2 κατηγορία των ανδρών ο Ηρακλής. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού μετά την συμφωνία των δυο πλευρών αλλά και την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που ορίστηκε για την Δευτέρα (26/8) στο Κατσάνειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση τη Δευτέρα 26/8 και ώρα 19.00 στην αίθουσα τροπαίων του Κατσανείου.  Παράλληλα ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Χρήστος Πάτρας».

Ο Χρήστος Πάτρας έχει εργαστεί στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, στον Μακεδονικό, στον ΠΑΟΚ, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και στον Φοίνικα Σύρου. 

Σχετικά άρθρα

  • Με προπονητή τον Χρήστο Πάτρα θα συνεχίσει ο Άρης
    Με τον Χρήστο Πάτρα θα πορευτεί και τη νέα σεζόν στην Α2 ανδρών ο Άρης.
  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

4 σχόλια

  • Comment Link Επεσχαριτ!!! Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 07:48 posted by Επεσχαριτ!!!

    Πολύ γουστάρω όταν διαβάζω σε διάφορα σάιτ τόσο ενημερωμενους ξερόλες και τόσο ικανούς πολίτες που τα ξέρουν όλα πως έπρεπε να είχαν γίνει τα πράγματα πιο ειναι το σωστό πως με δυο κουβέντες τους μπορούν να κρίνουν ανθρώπους και να γνωρίζουν καταστασεισ για παράδειγμα αν είχαν η όχι άλλες προτάσεις!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα. Και για τους δυο σας δεν ξέρω αν έχετε ένα ευρώ στην τσέπη σας η αν θα θέλατε να είστε εσείς σε κάποιες θέσεις απο αυτές που που κρίνετε με μεγάλη ευκολία . Οπως και να έχει ανώνυμα μπορώ να πω και εγώ πως είστε δυο ξερόλες με πολύ κακιά ένα τίποτα χωρίς αξίες !!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 18:03 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Οχι νεος προπονητης του Ηρακλη. Νεος προπονητης σε οτι απεμεινε απο τον Ηρακλη. Σε συτο το εκτρωμα που αυτοι που παριστανουν τη διοικηση θα κατεβασουν στην Α2. Μαλιστα στην Α2. Αυτος λοιπον δεν ειναι ο Ηρακλης. Ειναι ο ηρακλακος της ΠΑΛΗ. Το ποιος ειναι ο προπονητης αδιαφορο για τους ηρακληδεις. Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι το μελλον. Ποιο το μελλον της ομαδας; Του χρονου τετοια μερα που θα βρισκεται; Μπορει να μας πει καποιος απο τους ξερολες που το διαλυσαν και τον εριξαν στην Α2; Μηπως τελικα καποιοι βολευονται με τη σημερινη καταθλιπτικη και απαξιωμενη κατασταση;

  • Comment Link ΕΠΕΣΘΙΤΗΣ Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 16:44 posted by ΕΠΕΣΘΙΤΗΣ

    Τελικα στον Ηρακλη τα πραγματα ειναι περισσοτερο για γελια παρα για κλαματα. Μετα απο απανωτες χυλοπιτες απο προπονητες ασημους μικροτερων κατηγοριων επιλεγουν τον κο Πατρα ο οποιος ειναι και ο μονος που δεχθηκε αφου βεβαιως εχει μεινει χωρις ομαδα. Δεν ξερω γιατι ο κος Πατρας επελεξε Ηρακλη αφου ολοι γνωριζουν οτι η ομαδα με τα σημερινα δεδομενα δεν εχει μελλον ουτε αγωνιστικο, ουτε οικονομικο. Για τον κο Πατρα ειναι τεραστιο πισωγυρισμα μετα το Φοινικα και τον κο Παλιοπορτα να συνεργασθει με τον Ηρακλη της Α2 και τους ανυπαρκτους διοικουντες. Αληθεια το συμβολαιο του ποιος το υπεγραψε απο τον Ηρακλη; Οσο για τον αλλοτε κραταιο Ηρακλη ειναι κριμα καποιοι να τον εχουν φερει στην κατασταση να τρωει χυλοπιτες απο τους περισσοτερους προπονητες. Αυτοι που ξερουμε το χωρο γνωριζουμε και ποιοι ειναι αυτοι γι αυτο ας μην σπευσουν τα εξαπτερυγα να κραξουν.

  • Comment Link Χαριτοπουλος Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 15:23 posted by Χαριτοπουλος

    Τώρα μάλιστα... Full House!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.