1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2013 20:03

Aλεξίου: «Η ΑΕΚ θα μείνει στην Βόλεϊ Λιγκ»

Την παραμονή της ΑΕΚ στην Βόλεϊ Λιγκ προανήγγειλε μέσω του Sentra Fm και του volleynews.gr o υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου. «Παλεύουμε για να κρατήσουμε την ΑΕΚ στην Α1 και θα το πετύχουμε. Έχουμε ξεχάσει και τις οικογένειες μας γιατί η ΑΕΚ κινδυνεύει.
Τώρα όμως είναι η ευκαιρία να εξυγιανθεί το τμήμα μια καλή. Ευχαριστώ όσους από τους πιστωτές δείχνουν καλή διάθεση. Η ΑΕΚ θα μείνει στη Βόλεϊ Λιγκ» είπε ο Αλεξίου ο οποίος το αργότερο μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να έχει ενημερώσει και επίσημα την διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΠ).

7 σχόλια

  • Comment Link ANDREAS1 Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 18:50 posted by ANDREAS1

    Γ.Σ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΜΑΒΟΧΑΙΚΟΣ ΜΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΛΑ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΩΨΗ ΕΞΕΦΡΑΣΑ!

  • Comment Link Γ.Σ. Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 23:58 posted by Γ.Σ.

    Ειπα εγω πουθενα οτι μια ομαδα που χρωσταει πολλα να συμμετεχει στο πρωταθλημα?Ειπα η ΑΕΚ βαση των τελευταιων διακανονισμων.......
    Που ειναι το λαθος?Χρεη τα οποια και βαση νομικης πλευρας με τη συμφωνη γνωμη των ενδιαφερομενων ειναι διακανονισμενα.
    Δεν μπορω να καταλαβω τι δεν ειναι κατανοητο.
    Το οτι εισαι φιλαθλος του Παμβοχαικου συγνωμμη αλλα δεν το πιστευω και βγαλε με όπως θες.
    Και ειλικρινα θα θελα να μαθω πχ στην μπαλα ποιον υποστηρίζεις? γιατι το να βαλεις την ΑΕΚ των 400.000 ευρω στο ιδιο καζανι με τον Ηρα των εκατομμυριωμ όπως λενε τλχστον μαλλον αντιπαθεια στην ΑΕΚ βγαζει.
    Φιλικα κ ειλικρινα παντα.Αν κανω λαθος οκ

  • Comment Link ΑΝΔΡΕΑΣ1 Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 17:41 posted by ΑΝΔΡΕΑΣ1

    Γ.Σ. 1)ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ 2) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!3) Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ !!!

  • Comment Link Γ.Σ. Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 14:29 posted by Γ.Σ.

    andreas1
    Τι γιατι επεσε ο ηρακλης ρε αδερφε??
    Ο Ηρακλης χρωσταγε παμπολλα και πολυ περισσοτερα από τα 400.000 και κατι ψιλά της ΑΕΚ η οποια και τα διακανονισε με συμφωνιες με τους πιστωτες όπως και ο παο.
    Εσυ τι εκανες και θα επρεπες να μεινεις?? που κακως επαιζες τοσα χρονια.
    Να μην σχολιασω την ντροπη με το Α.Σ.Ηρακλη Γ.Σ. Ηρακλη και Οτι να ναι τελοσπαντων

  • Comment Link Rds Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 12:31 posted by Rds

    Χρωστας 100ευρω,σε πανε φυλακη.Χρωστανε τα λαμογια οι παραγοντες ,που ασχολουνται με τις μεγαλες ομαδες για να τακονομανε,ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......Γκαγκα,φανατικοι,...Ξυπνηστε....Mακαρι να ξυπνησετε...Οποιος χρωσταει εστω και ενα ευρω,να το πληρωσει, και οχι να τα φανε απο τους αθλητες...Ντροπη.....Μακαρι να υπηρχαν ομαδες οπως η Συρος και το Αιγεινιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.