1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2013 01:35

Η Νομικού με τριετές στη Μόντσα και χειρουργείο εξπρές!

«Ιταλίδα» θα μείνει η Μαρία Νομικού καθώς μετά τη Νοβάρα και τη Βίλα Κορτέζε θα συνεχίσει την καριέρα της στην Μόντσα η οποία μάλιστα την παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας με διετές συμβόλαιο.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως η Νομικού έκανε και επέμβαση στον ώμο με πρωτοπορειακή μέθοδο που δεν χρειάστηκε παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση αλλά μικροχειρουργική με εξελιγμένη ιατρική μέθοδο. Μάλιστα η διοίκηση της Μόντσα έθεσε ως όρο για την απόκτηση της να αναλάβει την ευθύνη της εγχείρησης και της αποκατάστασης της!

«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στη Μόντσα η οποία ανέλαβε την φυσιοθεραπεία μου και τους ελέγχους μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανα στον ώμο. Η φροντίδα και το ενδιαφέρον που μου έχουν δείξει με έχει εντυπωσιάσει. Είναι η νέα μου οικογένεια», είπε η Νομικού η οποία έμεινε εντυπωσιασμένη από τις αθλητικέ εγκαταστάσεις του ιταλικού συλλόγου: «Το στάδιο των αγώνων είναι πανέμορφο. Από τον Δεκέμβριο θα μπω σε εντατικούς ρυθμούς και αγώνες και ανυπομονώ να παίξω με τη νέα μου ομάδα και να κερδίζω για αυτήν».

Ο μάνατζερ της Μόντα Κριστιάν Μεράτι δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την άφιξη της Μαρίας Νομικού. Είναι μια νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια με μελλοντικές προοπτικές. Θα θέλαμε να μας βοηθήσει για τρία χρόνια αλλά η επιστροφή της στα γήπεδα θα γίνει στο μέσο της εφετινής σεζόν».

* Στη φωτογραφία η Μαρία Νομικού με το μάνατζερ της Μόνταα Κριστιάν Μεράτι.

1 σχόλιο

  • Comment Link alex1 Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 01:02 posted by alex1

    2ετές ή 3ετές τελικά;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.