1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2013 01:03

Η Λαμία «πουλάει» το... γήπεδο της

Εντυπωσιακό χορηγικό πρόγραμμα ανακοίνωσε ο Γ.Σ.Λαμίας ο οποίος για πρώτη φορά αναλύει όλα τα στοιχεία της ομάδας αλλά και του γηπέδου δίνοντας στον υποψήφιο χορηγό άμεση εικόνα για το σημείο πώλησης θέσεων στο γήπεδο της.

Tο Τμήμα Marketing του Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ εκπόνησε το νέο χορηγικό πρόγραμμα του Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ γιά την ερχόμενη περίοδο του Πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14. Η διοίκηση του συλλόγου πιστή στο έργο που επιτελεί στον αθλητισμό της πόλης μας εδώ και πολλά χρόνια, προσκαλεί τους συμπολίτες επιχειρηματίες και φίλους να υποστηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια και να δώσουν πνοή στην ομάδα που έχει κάνει υπερήφανο τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας με τις επιτυχίες της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το χορηγικό πρόγραμμα που παρουσιάζεται είναι απόλυτα ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις οικονομικές συνθήκες της δύσκολης περιόδου που διανύει ο επιχειρηματικός κόσμος και η χώρα μας γενικότερα, προτείνοντας πρωτοποριακά τρόπους προβολής των επιχειρήσεων με κόστος το οποίο δεν θα επιβαρύνει υπέρμετρα τον προυπολογισμό κάθε επιχείρησης που θα αποφασίσει να συνδράμει τις προσπάθειες της Διοίκησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976100002, 22310-33.373, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε και δείτε τους πίνακες χορηγίας και την κάτοψη του «Χαλκιοπούλειου» για να επιλέξετε τη θέση διαφήμισης: ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.