1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2013 14:05

Κρούσεις σε Μπέλο, Σαρικεϊσογλου, Καριπίδη

Τις τελικές επιλογές των παικτών που θα στελεχώσουν τη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες η νέα διοίκηση των «πράσινων».

Ο Γιάννης Λάιος με βάση το μπάτζετ που έχει στη διάθεσή του -και δεν είναι πολύ μεγάλο- έχει δώσει βασικές και εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Οι πληροφορίες λένε πως ήδη έχουν γίνει κρούσεις στον Χρήστο Μπέλο για τη θέση του διαγώνιου, αλλά και στους ακραίους Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, Θεόκλητο Καριπίδη. Και οι τρεις παίκτες αγωνίζονταν στην Κηφισιά και μάλιστα με τον Καριπίδη είναι η τρίτη φορά που γίνεται σοβαρό... φλερτ. Οι δύο προηγούμενες κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Επίσης για τη θέση των κεντρικών ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Νίκου Καραγιάννη και του Δημήτρη Σουλτανόπουλου και γι' αυτό κανείς από τους δύο δεν έχει κλείσει ακόμα στον Παμβοχαϊκό.

Σε κάθε περίπτωση το έργο της διοίκησης του «πράσινου» ΤΑΑ είναι αρκετά δύσκολο, καθώς παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις έχουν δρομολογηθεί πρωτοβουλίες για τους διακανονισμούς των παλιών οφειλών.

Πηγή: Εφημερίδα Goal News

2 σχόλια

  • Comment Link Freedome Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 11:20 posted by Freedome

    Είναι μέρος της δουλειάς ενός "πολύ καλού προπονητή" να παρακολουθεί παίχτες οπουδήποτε κι αν βρεθεί. Και ο κ. Λάιος δικαίως φέρει τον τίτλο !!!

  • Comment Link volleymaniac Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013 21:09 posted by volleymaniac

    Φήμες λένε ότι ο κύριος Λάιος έχει κάνει πρόταση και στον Αρσενιάδη. Τελικά δε προπονούσε τις γυναίκες του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο, scouting για φέτος έκανε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.