1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2013 14:56

«Δεν θα είμαι ποτέ αντίπαλη του ΠΑΟ» (videos)

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς Αιμίλιος Μαυριτσάκης παρουσίασαν την Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε εκδήλωση που έγινε στο δημαρχείο Κηφισιάς. Η σπουδαία βολεϊμπολίστρια μίλησε για την επιστροφή της στα γήπεδα μετά από τρία χρόνια, το μελλοντικό της στόχο που είναι η προπονητική αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Την ώρα που η Ντουμιτρέσκου μιλούσε ο 2,5 ετών υιός της της έφερνε λουλούδια στο πάνελ!


«Νιώθω ότι δεν πέρασε ούτε μία μέρα που έφυγα από το βόλεϊ. Σας ευχαριστώ που μου δίνεται την ευκαιρία να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με προοπτική την προπονητική. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνω ένα πέρασμα από τα γήπεδα του βόλεϊ. Απουσίαζα τρία χρόνια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτό το διάστημα και θα μου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσω σε ποιο αγωνιστικό επίπεδο είναι το πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής Κηφισιάς δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές και είμαι χαρούμενη που θα είμαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Θα κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να έχουμε μία ήρεμη και καλή χρονιά. Είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουμε. Αυτή η εμπειρία με πάει 20 χρόνια πίσω όταν ξεκινούσα στην καριέρα μου και στην τότε ομάδα μου υπήρχαν δύο έμπειρες αθλήτριες και όλες οι άλλες ήμασταν μικρές. Εύχομαι να βοηθήσω τα μικρά κορίτσια όπως με βοήθησαν και εμένα. Εύχομαι να δείξω και στον υιό μου, τον Φίλιππο, τι έκανα πριν εμφανιστεί στη ζωή μου».



Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό η Ρούξι Ντουμιτρέσκου είπε:

«Δεν θα μπω να παίξω αντίπαλη με τον Παναθηναϊκό. Θα παίξω ως παίκτρια του Ηρακλή Κηφισιάς. Έχω ζήσει με τον Παναθηναϊκό τις καλύτερες στιγμές και τα καλύτερα χρόνια μου σαν αθλήτρια. Είναι πράγματα που δεν ξεχνιούνται. Μου έχουν αποσύρει τη φανέλα και τους σέβομαι απεριόριστα. Δεν θαμπορούσα ποτέ να είμαι αντίπαλη του Παναθηναϊκού. Είμαι μέλος του Ηρακλή Κηφισιάς. Η παρουσία μου στον Ηρακλή Κηφισιάς έχει να κάνει με το μέλλον μου και με το μέλλον του παιδιού μου».

Για την επιστροφή της και για το ότι θα βρίσκεται σε μία ομάδα με πολλές νέες αθλήτριες η Ντουμιτρέσκου είπε:

«Δεν νοιώθω πως πρέπει να αποδείξω στον κόσμο τι αξίζω. Δεν έχω αποθειμένα. Τις επιτυχίες που ήθελα να κατακτήσω στο βόλεϊ τις κατέκτησα. Με μεγάλη μου χαρά να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου στα νέα παιδιά».

 

* Σε λίγο περισσότερα από την Ντουμιτρέσκου και οι δηλώσεις του Νίκου Χιωτάκη και του Αιμίλιου Μαυριτσάκη.

Media



1 σχόλιο

  • Comment Link captain Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 12:32 posted by captain

    κούκλος ο μικρός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.