1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2013 17:31

Χωρίς... ΕΣΠΕΠ και Τελχινίδα το Πανελλήνιο Παίδων

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του volleynews.gr που ήθελαν την πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΠ (το ΑΣΕΑΔ δεν έχει βγάλει ακόμα απόφαση στην υπόθεση με την προσφυγή της ΕΑΠ κατά της τιμωρίας της), αλλά και την Τελχινίδα (ενημέρωσε για την αποχώρησή της) να μην συμμετάσχουν στα προημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων.

Έτσι για τον Δ όμιλο των προημιτελικών θα γίνει μόνο ο αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανερυθραϊκού, την Πέμπτη 11/7/2013 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ιωνικού» Νέας Φιλαδέλφειας. Την επομένη, στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση των Ομίλων Γ’ και Δ’. Ο  νικητής του αγώνα παραπάνω αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα και ο ηττημένος το Κολλέγιο


Παρασκευή 12/7/2013
Ιωνικού, 17.00: ΣΑ Κολλεγίου Αθην -Δ2
Ιωνικού, 19.00: Δ1- ΑΟΝΣ Μίλων
 
Τέλος, η Τελική Φάση της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί 14-16/07/2013, ενώ η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11/7/2013 και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

3 σχόλια

  • Comment Link Σπύρος Δούβρης Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 21:41 posted by Σπύρος Δούβρης

    Είμαι αθλητής του Σπαρτιατικού Γ.Σ., παίζω βόλλευ από 10 χρονών. Ευχαριστώ πολύ την Ε.Ο.ΠΕ. που διδάσκοντας μου δικαιοσύνη μου υποδεικνύει να το σταματήσω στα 17(δεν πρόλαβα ούτε να ενηλικιωθώ !!).

  • Comment Link Baggelis Mitsias Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 20:40 posted by Baggelis Mitsias

    Είμαι αθλητής του Σπαρτιατικού ΓΣ, παίζω βόλλευ από 11 χρονών. Ευχαριστώ την ΕΟΠΕ που διδάσκοντας μου δικαιοσύνη μου υποδεικνύει να το σταματήσω στα 18.

  • Comment Link Κώστας Σταυρόπουλος Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 05:19 posted by Κώστας Σταυρόπουλος

    Συγχαρητήρια κύριοι... Για μια ακόμα φορά εξαιρετική απόφαση.
    Και τώρα βέβαια ας απαντήσει κάποιος υπευθυνό - ανεύθυνος, για την αδικία που γίνεται σε βάρος της ομάδας που είναι φιναλίστ στον τελικό της εσπεπ. Φυσικά δεν θα απασχολήσει κανένα γιατί μιλάω για τον Σπαρτιατικό Γ.Σ, '' μια μικρή ομάδα'' χωρίς καμία απολύτως επιρροή στα κέντρα αποφάσεων. Αναλογιστείτε κύριοι ότι υπάρχουν και αθλητές οι οποίοι ήταν μαθητές της Γ΄λυκείου που εκτός από το την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλλει εδώ και μια 5ατεία για να φτάσουν από το πουθενά σε μια τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος, πήραν το ρίσκο να μην αφήσουν το βόλλευ ίσως και εις βάρος του μέλλοντος τους. Αυτά τα παιδιά ποιος μπορεί να τα κοιτάξει στα μάτια και να τους ανακοινώσει την απόφαση της ομοσπονδίας?? Ποιος??
    Δυστυχώς η ομάδα λέγεται Σπαρτιατικός, και όχι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Βέβαια ευχαριστούμε θερμα και την θρυλική ΕΑΠ η οποία εκτός της δικιάς της καταστροφής φροντίζει να καταστρέψει και το μέλλον του βόλλευ σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.
    ΜΙα διαμαρτυρία απευθυνόμενη στου ''κουφού την πόρτα''

    Σας ευχαριστούμε, και "άντε και ... μόνο αυτό σας αξίζει!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.