1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2013 20:44

Λεώνης: «Η Εθνική έχει προοπτική»

Ο Αλέκος Λεώνης ολοκληρώνει και δεύτερο κύκλο στην Εθνική Ανδρών (2007-08) και (2011-13). Ήταν φανερό πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ ακόμα στο εθνικό συγκρότημα. Με δηλώσεις του στο σάιτ της ομοσπονδίας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και άφησε αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον:
«Αυτά τα 2.5 χρόνια υπήρξε σημαντική πρόοδος, όσον αφορά την ανανέωση της Εθνικής ομάδας, με καλά αλλά και με άσχημα αποτελέσματα. Η ουσία είναι ότι αυτή η ομάδα έχει προοπτική και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα. Κι αυτό το λέω γιατί τα παιδιά θα έχουν πλέον περισσότερα παιχνίδια και θα τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές οι οποίοι πραγματικά βοήθησαν στο να αλλάξει η ομάδα, αλλά και τους συνεργάτες μου Σωτήρη Δρίκο, Παναγιώτη Κουντουρίδη, Νίκο Παπαγεωργίου, Κυριάκο Μουτεσίδη για την προσπάθεια που καταβάλλαμε όλο αυτό το διάστημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.