1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2013 13:01

Με έναν αγώνα στα τελικά των παίδων Ολυμπιακός και Πανερυθραϊκός

Στο ακουστικό τους περιμένουν σήμερα ο Ολυμπιακός, ο Πανερυθραϊκός αλλά και η Τελχινίς Ρόδου καθώς στο προγραμματισμένο για σήμερα διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ θα αποφασιστεί πιθανότατα η τύχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΟΠΕ προωθεί λύση έκτακτης ανάγκης διοργανώνοντας τον όμιλο που είναι σε εκκρεμότητα χωρίς τον πρωταθλητή Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) καθώς το ΑΣΕΑΔ δεν έχει βγάλει ακόμα απόφαση στην υπόθεση με την προσφυγή της ΕΑΠ κατά της τιμωρίας της από την ΕΣΠΕΠ. Προκειμένου να σωθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και να μην ματαιωθεί η ΕΟΠΕ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κάτι που έπρεπε βέβαια να είχε πράξει εδώ και πολύ καιρό. Κάλιο αργά παρά ποτέ αλλά και πάλι δεν θα λείψουν τα προβλήματα. Η Τελχινίς Ρόδου έχει διαμηνύσει πως δεν θα στείλει την ομάδα της καθώς δεν προλαβαίνει να εξασφαλίσει οικονομική μετακίνηση στην Αθήνα και επί πλέον δύο αθλητές της έχουν αποχωρήσει.

Έτσι, εάν απουσιάσει και η πρωταθλήτρια Πελοποννήσου οι δύο ομάδες που απομένουν είναι Ολυμπιακός και Πανερυθραϊκός που θα δώσουν έναν αγώνα που θα κρίνει και την πρόκριση στην τελική φάση.

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ

Η 12η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 08 Ιουλίου 2013 και ώρα 17:00, στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. (ΟΑΚΑ, Μαρούσι) με τα εξής θέματα:

1. Επικύρωση Πρακτικών Δ.Σ. και Επιτροπών Ε.Ο.ΠΕ.
2. Ενημέρωση Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.
3. Οικονομικά Ζητήματα
4. Ζητήματα Beach Volleyball
5. Ζητήματα Εθνικών Ομάδων
6. Ζητήματα Διοργανώσεων – Πρωταθλημάτων
7. Ζητήματα Ανάπτυξης
8. Ζητήματα Επιτροπών ΕΟΠΕ
9. Ζητήματα Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών Ε.Ο.ΠΕ.
10. Διεθνή Ζητήματα
11. Νομικά Ζητήματα
12. Ζητήματα Ε.Σ.Α.Π. / ΠΑ.Σ.Α.Π. / Ο.Δ.Β.Ε. / Σ.Ε.Π.ΠΕ.
13. Oργανωτικά - Λειτουργικά
14. Διάφορα θέματα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.