Εκτυπώστε τη σελίδα
08-07-2013 11:48

Η Νέα Πέραμος φουλ για Α1

Toυ: Κώστα Ασημακόπουλου (Goal News):
Εδώ και 40 χρόνια η ομάδα βόλεϊ της Νέας Περάμου χτίζει μέρα με τη μέρα την ιστορία της γεμάτη μεράκι, ρομαντισμό και αγάπη από μία παρέα που έχει κοινό σημείο αναφοράς την... τρέλα για το βόλεϊ.

Φίλοι και συμπαίκτες ξεκίνησαν από παίδες, έγιναν έφηβοι, υπηρέτησαν την ομάδα ως αθλητές και πλέον ως παράγοντες, βάζοντας το δικό τους στοίχημα για το θαύμα της ανόδου στη Βόλεϊ Λιγκ. Με την άνοδό τους στην Α2 Ανδρών ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά και πλέον βρίσκονται προ των πυλών της μεγάλης κατηγορίας.

Κι επειδή τα όνειρα έχουν αξία όταν γίνονται πραγματικότητα, η παλιοπαρέα από τη Νέα Πέραμο είναι αποφασισμένη για όλα και το αποδεικνύει καθημερινά. Σε ημέρες κρίσης έχουν βρει τρεις δυνατούς χορηγούς που θα σηκώσουν το βάρος του μπάτζετ, δεκάδες υποστηρικτές και εκατοντάδες φίλους του βόλεϊ που αναζητούν μία ομάδα που θα τους αντιπροσωπεύει στη Δυτική Αττική.

Με τον Τάσο Κουμπλή στο τιμόνι της, η ομάδα του Κύζικου Νέας Περάμου έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ της και το «Goal» κάνει σήμερα τα αποκαλυπτήριά του.

Οι οκτώ μεταγραφές

Αποκτήθηκαν οκτώ αθλητές: από τη Μεταμόρφωση ο πασαδόρος Γιώργος Καρακίτσος και ο ακραίος Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ αίσθηση προκαλεί η μετακίνηση έμπειρης τριάδας από τον Παμβοχαϊκό. Πρόκειται για τον ακραίο Θεόδωρο Μπεκιάρη, τον κεντρικό Σταύρο Κατσανεβάκη και τον ακραίο Χρήστο Βαρδή. Από τον Μίλωνα ήρθαν οι δύο κεντρικοί Θανάσης Κούλας και Κώστας Καρανικολάου και από τον Αίαντα Μαλεσίνας αποκτήθηκε ο λίμπερο - ακραίος Θεόδωρος Πλεμένος.

Οι... παλιοί

Από την περσινή ομάδα έμειναν ο διαγώνιος Δημήτρης Ζαχαρόπουλος που το 2012 είχε αποκτηθεί από την Παλλήνη και ο ακραίος Αντώνης Θεοδωρόπουλος που επίσης το 2012 ήρθε από τον Παμβοχαϊκό. Το ρόστερ συμπληρώνει ο λίμπερο Κλεοπής Λιώτας, ο πασαδόρος Θανάσης Γιώτας, ο ακραίος Θεόδωρος Μουλός, ο λίμπερο Θεοφάνης Μπαρμπούνης, ο κεντρικός Μιχάλης Ποντικίδης και οι Εφηβοι Σπύρος Μπαρμπούνης, Νίκος Χόνδρος, Σπύρος Δημοβασίλης.

Γήπεδο 500 θέσεων

Η ομάδα του Κύζικου θα αρχίσει την προετοιμασία της στο ανακαινισμένο γυμναστήριο της Νέας Περάμου χωρητικότητας 500 θέσεων που ολοκληρώθηκε με τη φροντίδα του δημάρχου Γιάννη Μαρινάκη, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κορσάκης λέει: «Ξεκινήσαμε μικρά παιδιά στον σύλλογο, αγωνιστήκαμε ως παίκτες και ήρθε η ώρα να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1. Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Σπανόπουλο, τον Κώστα και Χρήστο Φάνη, καθώς και τον κύριο Πολυχρονόπουλο για την υποστήριξη. Κυρίως, ευχαριστούμε τους ανώνυμους φίλους της ομάδας στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Περάμου και των Μεγάρων που μας έχουν στηρίξει».

Πηγή: Eφημερίδα Goal News