Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-07-2013 16:36

«Θέλω να γίνω βασικός στη Ραβένα, αλλά δεν ξεχνώ τον Εθνικό»

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της μεταγραφής του από την ιταλική Ραβένα μίλησε στο volleyleague.gr, δηλώνοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
«Ελπίζω να μου ευχηθούν όλοι... καλή επιτυχία. Η μεταγραφή έχει κλείσει εδώ και 15 ημέρες αλλά ανακοινώθηκε τώρα. Είμαι έτοιμος για το νέο ξεκίνημα και αισιόδοξος για τη μεγάλη πρόκληση που έχω μπροστά μου. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα αλλά τα δύσκολα ξεκινούν τώρα. Στην αρχή θα βρω δυσκολίες αλλά είμαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσω. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη βασική ομάδα της ιταλικής ομάδας που έχει μεγάλη ιστορία στο ιταλικό και ευρωπαϊκό βόλεϊ».
 
Ο Κουμεντάκης δεν ξέχασε και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του: «Το μυαλό μου θα είναι πάντα στην Αλεξανδρούπολη. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου και στους παράγοντες της διοίκησης του Eθνικού να έχουν πολύ καλή πορεία και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσεις. Ευχαριστώ όσους με έχουν βοηθήσει για να φτάσω ως εδώ και κυρίως τους φιλάθλους του Εθνικού που ξέρω ότι με αγαπούν και θα τους έχω πάντα στο μυαλό μου».