Εκτυπώστε τη σελίδα
06-07-2013 16:32

Παράπονα των αθλητών στο μπιτς βόλεϊ και συνάντηση με Ρέρρα

Συνάντηση με τον υπεύθυνο του μπιτς βόλεϊ και μέλος του Δ.Σ.της ΕΟΠΕ Θανάση Ρέρρα έχουν αυτή την ώρα οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίζονται στο τουρνουά Masters της Αίγινας. Βασικό θέμα τις κακές συνθήκες οργάνωσης των τουρνουά Masters. Οι αθλητές θεωρούν πως τα περισσότερα προβλήματα δεν προέρχονται από τις περικοπές και δεν έχουν σχέση με το οικονομικό αλλά με την κακή οργάνωση.

Όπως υποστηρίζουν έχουν υπομείνει τις περικοπές αλλά θεωρούν πως τα τουρνουά του εφετινού πρωταθλήματος έχουν αφεθεί στην τύχη τους με πολλές ελλείψεις και οργανωτικά λάθη.

Η σταγόνα που ξεκίνησε το ποτήρι ήταν το λάθος που έγινε με τις ομάδες του κυρίως ταμπλό στο τουρνουά της Αίγινας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θέμα και στις σχέσεις των αθλητών, αλλά και αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα και φυσικά δεν συμβαίνει για πρώτη φορά καθώς κάτι ανάλογο έγινε και στο τουρνουά της Σύρου.

Οι αθλητές αξιώνουν καλύτερες συνθήκες και πληρωμή των επάθλων τους για τους αγώνες που έδωσαν στις διοργανώσεις του 2011 και του 2012. Υποστηρίζουν μάλιστα πως η ΕΟΠΕ εισέπραξε τα χρήματα από τον κεντρικό χορηγό αλλά τα έδωσε σε άλλες δραστηριότητες. Εφέτος τα έπαθλα πληρώνονται αλλά είναι... μπουρμπουάρ. Χαρακτηριστικό είναι πως για την 3η θέση μια ομάδα εισπράττει 50 Ευρώ ενώ η δήλωση συμμετοχής είναι 20 Ευρώ.

Οι αθλητές αξιώνουν καλύτερες συνθήκες οργάνωσης και διαμονής και καταγγέλλουν άθλιες συνθήκες στο τουρνουά της Χαλκιδικής τόσο σε διαμονή μέχρι και στην ποιότητα της άμμου όπου δεν έγινε κανένας έλεγχος και υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί.

Μάλιστα γίνονται διεργασίες για να αλλάξει και η εκπροσώπηση των αθλητών καθώς ο Φερνάντο Μπιλλήρης είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ανδρών.

Ο Θανάσης Ρέρρας έχει παραδεχτεί πως είναι άπειρος από διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ και υπόσχεται να δώσει λύσεις ενώ έχει ετοιμάσει και πρόταση διακανονισμού για την εξόφληση των επάλθλων 2011 και 2012.

2 σχόλια

  • Comment Link Ν.Κ Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 19:32 posted by Ν.Κ

    Κάτι παραπάνω ήξερε ο Στουραιτης και την «έκανε» με ελαφρά πηδηματάκια από την Επιτροπή του μπιτς! Πάντως το γνωστό δίδυμο της ΕΟΠΕ προσφέρει αρκετό γέλιο στα τουρνουά και φτιάχνουνε λίγο τη διάθεση των αθλητών!

  • Comment Link line Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 17:40 posted by line

    Διακανονισμος???Τα ιδια ειπε και στους διαιτητες ο κ.Ρερρας αλλα τα ψεμματα εχουνε κοντα ποδαρια κυριε συμβουλε της Εοπε που καθε χρονο καταστρεφετε και περισσοτερο ενα απο τα καλυτερα αθληματα του καλοκαιριου!ΥΓ.Γιατι να ερθει καποιος να παιξει σε Μasters και να μην παει στον Πλαταμωνα που η πρωτη θεση εδινε 1000€...το διαβασες το ποσο κ.Κοτσιλιανε και κ. Ζουπανι 1000€!!!! οσα θα παρετε δηλαδη εσεις σε τρια Μasters!!!