1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2013 22:00

«Να ξεπεράσουμε τα όριά μας»

Η Εθνική Κορασίδων βρίσκεται τον τελικό του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και θέλει το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας για δεύτερη φορά την Τουρκία μέσα στο... σπίτι της. Εγχείρημα πολύ δύσκολο, καθώς, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει τα όριά της.

«Τελικά τα καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό, έστω και αν το έργο μας ήταν εξ αρχής δύσκολο. Το θετικό είναι ότι σε γενικές γραμμές παίζουμε καλά και έχουμε συνέχεια στις εμφανίσεις μας.

Μπορεί να ξεκινήσαμε νωθρά κόντρα στο Μαυροβούνιο, ίσως και να το υποτιμήσαμε, όμως, τελικά επιστρέψαμε δυναμικά στο παιχνίδι και κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάμε στον τελικό. Πλέον, θα συναντήσουμε ξανά την Τουρκία, όμως, το θετικό είναι ότι εξασφαλίσαμε από σήμερα ένα μετάλλιο.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει αύριο, όμως, το σίγουρο είναι ότι για να κερδίσεις την Τουρκία δεύτερη φορά μέσα στο σπίτι της, πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου. Επίσης, πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο της Δευτέρας γιατί θα παίξει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία του τελικού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.