1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2013 12:32

Και με τη ...βούλα Γιακουμή

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση για την απόκτηση των Κρουκ και Καβαθά, σειρά πήρε η Δήμητρα Γιακουμή που θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ για τα επόμενα 1 + 1 χρόνια.


Η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες πως έχει συμφωνήσει με την Ένωση.

Έτσι δύο νταμπλούχες κεντρικές με τα «ερυθρόλευκα», Γιακουμή και Καβαθά, θα συνεχίσουν να είναι συμπαίκτριες, αλλά με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην συνέχεια των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας του Απόστολου Οικονόμου, εκτός της Αφροδίτης Λαδένη που έχει συμφωνήσει, ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας σεζόν συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης της Δήμητρας Γιακουμή:


«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Βολεϊμπολίστρια Δήμητρα Γιακουμή για 1+1 έτος.».

11 σχόλια

  • Comment Link ΑΕKVCfan Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 18:16 posted by ΑΕKVCfan

    ΘΑΝΑΣΗΣ 22 δε διαβάζω εφημερίδες δε γνωρίζω για ποια λες, εγώ απλά ψάχνοντας για τη συγκεκριμένη παίκτρια έτυχε να πέσω πάνω σ' ένα site που την έδινε σαν παίκτρια της ΑΕΚ τη σεζον 13-14...
    όσο για την κις πραγματικά πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή πως θα πήγαινε στη ρουμανία και τη δυναμο βουκουρεστιου αλλα εν τελει έπεσα έξω... όσο για την κόσμα απ' ότι μου είπαν όντως υπήρξαν έντονες συζητήσεις κι απλά η κοσμά δουλευε και τους δυο μέχρι να πάρει την τελική απόφαση της..τώρα τι πραγμνατικά έγινε...δεν ξέρω...

  • Comment Link ΘΑΝΑΣΗΣ 22 Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 16:46 posted by ΘΑΝΑΣΗΣ 22

    AEKVCfan από τους αναγνώστες εδώ πέρα εσύ αλλά το είχε γράψει μια εφημερίδα πιο νωρίς.Και ούτε με την Κοσμά ούτε με την Κις έπεσες έξω γιατί δεν είπες ότι κάτι ήταν οριστικό.Εγώ ευχήθηκα η υπόθεση της Κις να έχει την ίδια κατάληξη με αυτήν της Κοσμά δηλαδή να παίζουν και οι δύο στον Ολυμπιακό του χρόνου.

  • Comment Link AEKVCfan Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 16:13 posted by AEKVCfan

    ΘΑΝΑΣΗΣ 22 γιατί για τη mladenovic ποιος έγραψε πρώτος;;; ....

  • Comment Link ΘΑΝΑΣΗΣ 22 Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 21:06 posted by ΘΑΝΑΣΗΣ 22

    ΠΑΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ όχι πιστεύω πως και κατεβάσετε ομάδα και θα μείνετε και κατηγορία.Αλλά για τους τίτλους και τον πρωταθλητισμό που έλεγαν πριν 40 μέρες διαφωνώ.

  • Comment Link ΠΑΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 20:24 posted by ΠΑΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ

    να ρωτήσω κατι εέιπς ότι ίσως επιβεβαιωθεί για παο. Τι εεενοιες ότι δεν αθα κτεβασουμε ομδα εω ρωτάω

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.