1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2023 14:04

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ με την Μακάμπι

Μέσα σε λίγες ώρες «εξαφάνισαν» οι φίλοι του Ολυμπιακού τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Challenge Cup, μετά και το εντυπωσιακό 0-3. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, όλα τα εισιτήρια του ματς εξαντλήθηκαν και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο από τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη (15/3, 20:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup! Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.