Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2023 00:30

Αμφίρροπη μάχη Μίλωνα-Κηφισιάς στη Ν. Σμύρνη

Ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι τετράδας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Volley League με τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων να υποδέχεται τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς για τη 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League το οποίο μάλιστα θα μεταδοθεί από τη Δημόσια τηλεόραση. (Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 13η αγωνιστική, 4/2, 21:30, ΕΡT-3, Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης).

Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι μόλις 2 βαθμοί. Ο Μίλων που κρατάει την 4η θέση έχει 22, ενώ η Κηφισιά έχει 20 και... ανάμεσα τους είναι ο Φοίνικας ΟΝΕΧ με 21.

Ο Μίλων δεν αγωνίστηκε στο κύπελλο ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. O προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Παίζουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει σταθερά σε υψηλό επίπεδο όλη την σεζόν. Η Κηφισιά στηρίζεται στο δυνατό της σέρβις και αυτό δημιουργεί προβλήματα.

Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ελπίζουμε για ακόμη μια φορά , τα παιδιά των ακαδημιών μας να γεμίσουν το γήπεδο όπως κάνουν πάντα». Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όσον αφορά το πρωτάθλημα, αλλά την περασμένη Τετάρτη νίκησε τον ΟΦΗ με 3-0 για το κύπελλο και πέρασε στα προημιτελικά.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί είναι τα "βαθμολογικά σενάρια" για την τετράδα της Volley League. Είναι ξεκάθαροι οι στόχοι μας αυτή την αγωνιστική περίοδο.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει πρόοδος τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα και που κατά την άποψή μου είναι η πιο σταθερή μέσα στη χρονιά, χωρίς διακυμάνσεις στην απόδοσή της.

Θεωρώ ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς, έτσι ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια. Φτάνουμε στο δεύτερο μισό του Β΄ γύρου, περίοδος που είναι σημαντική για όλες τις ομάδες. Είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να παίξουμε με συγκέντρωση, κάτι που δεν κάναμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας και είμαστε αισιόδοξοι».
Ο κεντρικός του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Αντώνης Σπηλιώτης δήλωσε: «Το παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα είναι δύσκολο και υψηλών απαιτήσεων. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες.

Δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας. Εμεις θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να βάλουμε τα δυνατά μας για τη νίκη». Οι αγώνες των δύο ομάδων είναι πάντα αμφίρροποι με αποκορύφωμα την αναμέτρηση του Α γύρου που κρίθηκε με 21-19 στο τάι μπρέικ για την Κηφισιά.  

Σε 11 αγώνες η Κηφισιά έχει υπεροχή καθώς προηγείται του Μίλωνα 8-3 στις νίκες.

Volley League 2022-23

13η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, 16:00, (Live Streaming ESAP T.V., ΕRT Flix Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Διαιτητές: Νικάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, 18:00, (ERT Flix - Sports): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Συρίγος, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 21:30, (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Π.Κηφισιάς Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Καπλάνης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Μέκιος, Βαγγέλογλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.