1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2013 14:19

H Nτουμιτρέσκου γυρίζει για τον Ηρακλή Κηφισιάς!

Είναι η είδηση της χρονιάς για το γυναικείο βόλεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr η Ρούξι Ντουμιτρέσκου επέστρεψε στα γήπεδα του βόλεϊ!

Η κορυφαία βολεϊμπολίστρια μετά από τρία χρόνια απραξίας και μετά τον χωρισμό της με τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαϊδη θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην έχει αφετηρία τα γήπεδα του βόλεϊ. Τις τελευταίες ημέρες έχει βάλει τη φόρμα του Ηρακλή Κηφισιάς και κάνει προπονήσεις μαζί με την κουμπάρα της Χαρά Σάκκουλα και τον Σπύρο Χουντουμάδη.

Η 36χρονη Ρούξι μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει εάν θα αγωνιστεί ή εάν θα δραστηριοποιηθεί στην προπονητική.

Πάντως η φυσική της κατάσταση είναι άριστη. Τόσο η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς, όσο και ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης παρέχουν στη Ντουμιτρέσκου κάθε διευκόλυνση και δεν θέλουν να την πιέσουν πριν πάρει την οριστική της απόφαση για το μέλλον της.  Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό που η Ντουμιτρέσκου γυρίζει και πάλι στο άθλημα σε ημέρες κρίσης.

Η Ντουμιτρέσκου έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα Ελλάδας με τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό ενώ είναι πολυνίκης στον θεσμό του κυπέλλου.

 

35 σχόλια

  • Comment Link spiros1 Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 12:30 posted by spiros1

    ΗΡΑΚΛΑΡΑ μήπως η Ρούξι παίξει ακραία για να είναι διαγώνια στην ομάδα η Διώτη. Θεωρώ πως καμία από τις δύο δεν θα είναι αναπληρωματική.Μακάρι να μείνει η Καλογριδάκη γιατί με πολύ σωστές κινήσεις έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το ρόστερ των βασικών (Ντουμιτρέσκου,Γκουντιμένκο,Κουντουρά,Καλογριδάκη,Σάκκουλα,Διώτη,Βλαχάκη)

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΑΡΑ Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 11:51 posted by ΗΡΑΚΛΑΡΑ

    libero, θα σου πω τι ισχύει:

    Σάκκουλα, Ρούξι: έμπειρες (λίμπερο, διαγώνια)
    Διώτη 20 ετών
    Βλαχάκη 18 ετών
    Γκρέκα 16 ετών
    Γκουντιμένκο 16 ετών
    Καλογριδάκη 20 ετών
    Μολδοβανίδη 17 ετών
    Μια κεντρική από επαρχία 17 ετών
    Ένα δεύτερο λίμπερο 16 ετών

    Εσύ πως την βλέπεις την ομάδα ; Γερασμένη ε!!!!

    Η Ρούξη είναι βαμμένη Πανάθα
    Όμως τώρα που έχει κάποια οικονομικά προβλήματα, όλοι την ξεχάσανε (ακόμα και η Πανάθα) και ο μόνος σύλλογος που την στηρίζει οικονομικά είναι ο Ηρακλής Κηφισιάς.

    Κόψτε λοιπόν το ψάξιμο για ψεύτικα οπαδιλίκια κλπ.

    Οι κρίση χτυπάει αδιάκριτα ακόμα και τους φημισμένους!

  • Comment Link alex1 Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 09:51 posted by alex1

    AEKVCfan λες ψέματα σκόπιμα ή απλώς έχεις λανθασμένες πληροφορίες;

  • Comment Link Libero Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 07:20 posted by Libero

    Καθαρό οπαδιλίκη απο τις περισσότερες...μην ξεχνάμε τα όσα μας έγραφε κατά καιρούς στο FB. εδώ για πρώην παίκτρια μας όταν έφυγε έγραψε ότι ας πάει όπου θέλει έτσι και αλλιώς δεν είχε δηλώσει παναθηναϊκά αισθήματα...
    Οταν την είχε ανάγκη η ομάδα και ζήτησε σε καποιες να βοηθήσουν δεν το έκαναν και τώρα πάνε να βοηθήσουν μία ομάδα που λέει οτι αναπτύσσει νέα ταλέντα? Με Σάκκουλα και Ρούξι σε τι ηλικιες αναπτύσσει? Γιατί δεν βοηθάει την ομάδα μας και πάει στη Κηφισιά τόσα λεφτά δίνουν, αλλά και τότε με τον γάβρο μας έλεγε οτι δεν παω γιατι ειμαι μαζί σας και δεν με νοιαζουν τα χρήματα και εμείς φωνάζαμε ρουξι ψυχάρα για πάντα τριφυλλαρα....

  • Comment Link AEKVCfan Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 00:19 posted by AEKVCfan

    giati αγωνιστικά ΣΑΦΩΣ ρε παιδιά, τη θαύμαζα και τη θαυμάζω..
    αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο...

    και όχι δεν την παρακαλάγανε να πάει.. είχε σχεδόν κλείσει αλλά την παρακαλάγανε στον παο να γυρίσει αφού τα βρήκε με τον πιστιολη.. αλλά όλα αυτά χωρίς αποδείξεις δεν έχουν καν ουσία.. - ούτε εγώ θα με πίστευα δηλαδή- οποτε δεν πιστευω να αξιζει να το συζηταμε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.