Εκτυπώστε τη σελίδα
26-06-2013 12:41

Έξι τα θύματα του τροχαίου στον Αγ.Στέφανο καθώς η μητέρα - οδηγός ήταν έγκυος!

Η τραγωδία δεν έχει τέλος με το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο και όπως φαίνεται τα θύματα δεν ήταν πέντε γυναίκες αλλά... έξι μεταξύ εκ των οποίων οι τέσσερις 16χρονες αθλήτριες του Αγ.Στεφάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr όπως προέκυψε από τα στοιχεία της νεκροψίας - νεκροτομής η μητέρα και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της και δεν βρέθηκε στο αίμα της αλκοόλ ή άλλες ουσίες γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των ειδικών της τροχαίας ότι πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της από παθολογικά αίτια και για αυτό τον λόγο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος του αυτοκινήτου στην άσφαλτο. Σήμερα Τετάρτη οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία η μητέρα, η κόρη της και τα άλλα δύο 16χρονα παιδιά.

 

2 σχόλια

  • Comment Link Γιολάντα Μαρκέζε Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 20:58 posted by Γιολάντα Μαρκέζε

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
    Α.Σ. ΤΥΦΩΝ

  • Comment Link Περόπουλος Βαγγέλης Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 14:58 posted by Περόπουλος Βαγγέλης

    Τέτοιες στιγμές, δεν μπορείς να αρθρώσεις ούτε δύσκολα κάποιες λέξεις. Ο Θεός διάλεξε άλλα τέσσερα αγγελάκια για τον παράδεισό του και άφησε τους κοινούς θνητούς να αναρωτιώμαστε, ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ! Η οικογένεια των Α.Ο.ΤΡΑΧΩΝΩΝ εκφράζει την βαθιά του λύπη και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους.