Εκτυπώστε τη σελίδα
26-06-2013 10:31

«Η Νέα Πέραμος μπορεί στα μεγάλα σαλόνια»

Ο Τάσος Κουμπλής ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Από τα χέρια του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου πήρε την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ ως παίκτης και προπονητής. Ο Κουμπλής μίλησε για την άνοδο της ομάδας του Κύζικου Νέας Περάμου στην Α2 ανδρών και στο μεγάλο στόχο ανόδου σαλόνια της Volleyleague.

«Eυχαριστώ τον ΣΕΠΠΕ για την τιμή που μου έκανε. Για μένα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπω νέα παιδιά αθλητές και προπονητές να πρωταγωνιστούν. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για αθλητές που μπαίνουν στην προπονητική. Εύχομαι να κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Εμένα ο αθλητισμός που έδωσε πολύ μεγάλες χαρές και λίγες λύπες».

Για την άνοδο του Κύζικου Νέας Περάμου στην Α2 ανδρών και για το μεγάλο στόχο της Volleyleague ο Τάσος Κουμπλής δήλωσε: «Βοηθάω τα παιδιά στη Νέα Πέραμο. Είναι πρώην αθλητές μου που πλέον είναι μέσα στη διοίκηση του συλλόγου. Είναι κοντά στη δική μου φιλοσοφία. Δεν πρόκειται περί επιστροφής μου... Ποτέ δεν έφυγα από τα γήπεδα. Η Νέα Πέραμος μπορεί και θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να βρεθεί στα σαλόνια της Α1 διότι ως ομάδα και ως περιοχή αγαπάει πολύ το βόλεϊ. Θα είναι πολύ καλό για το βόλεϊ να υποδεχτεί μία νέα ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες».

 

Πηγή: volleyleague.gr

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link μανωλης ψαρουδακης Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 10:39 posted by μανωλης ψαρουδακης

    μετα την εορτη των Φωτων ....ΤΑ ΛΕΜΕ αποκτησε ενδιαφερον και η Α2 καλο καλοκαιρι