1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2022 12:31

Πρώτος και καλύτερος στο τουρνουά της Κύπρου ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ μετά το 3-0 επί της διοργανώτριας, ΕΝ Παραλιμνίου στον ημιτελικό, επικράτησε με 3-0 (21-25, 18-25, 19-25) και της φιναλίστ Kuweit Sporting Club, το βράδυ του Σαββάτου και κατέκτησε αήττητος το τρόπαιο του τουρνουά που διοργάνωσε ο Κυπριακός σύλλογος.

Η νίκη αυτή αλλά κυρίως η πολύ καλή εμφάνιση, έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στους «Πειρατές» για τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει στη νέα χρονιά.

Ικανοποιημένος από την πρώτη θέση, ο προπονητής Δημήτρης Καζάζης σχολίασε για τη νίκη στο τουρνουά αυτό: Το πρώτο τεστ κρίνεται θετικό, ενώ βγαίνουν και πολύ σημαντικά συμπεράσματα, ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και έβγαλαν στο γήπεδο κάποια στοιχεία που θέλαμε.Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, πιστεύω ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και με ταπεινότητα να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα.

Έτσι θα είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Ήταν ένα καλό τουρνουά για αυτή την περίοδο και πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά μας ώστε να πλησιάσουμε εκεί που θέλουμε. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια αυτή"

.Η ομάδα του Φοίνικα Σύρου θα συνεχίσει την προετοιμασία της με δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 6 και 7 Οκτωβρίου, στην Ερμούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.