1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2022 22:44

ORAIOKASTRO OPEN: Πρώτο φετινό χρυσό μετάλλιο για Τζιουμάκα, Χατζηνικολάου

Μετά από δύο ασημένια μετάλλια, ο Στέλιος Τζιουμάκας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου πανηγύρισαν στην άμμο του Ωραιοκάστρου το πρώτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο το πανελλήνιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ.
Είναι το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο που κατακτούν στο Ωραίοκαστρο οι Τζιουμάκας, Χατζηνικολάου στο πρώτο φετινό σταθμό της North Area Beach Volley Circuit.

Η ομάδα Εθνικού σχεδιασμού που είναι και νούμερο 1 στη πανελλήνια βαθμολογία, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο ORAIOKASTRO OPEN, επικρατώντας στον τελικό της διοργάνωσης με 2-0 (36-34, 22-20) του Θοδωρή Παπαδημητρίου και του Παναγιώτη Ιωαννίδη.

Και τα δύο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ωστόσο το πρώτο ήταν συγκλονιστικό, με τις δύο ομάδες να αρνούνται να το χάσουν με τον Τζιουμάκα και τον Χατζηνικολάου να χαμογελούν στο φινάλε, κάνοντας το 1-0 σετ με 36-34! Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τος Τζιουμάκα και Χατζηνικολάου να το κατακτούν με 22-20.

Τζιουμάκας και Χατζηνικολάου πρόσθεσαν από 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία, ενώ Παπαδημητρίου και Ιωαννίδης από 56,25.

Την απονομή στους Παπαδημητρίου, Ιωαννίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ωραιοκάστρου Χριστίνα Ζάπρα και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Ωραιοκάστρου Δημήτρης Κίον.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.