1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2022 22:22

Εκπληκτικές Αντωνακάκη/Περδικάκη μετά από τελικό θρίλερ κατέκτησαν το Athens Golden Cup στο Σύνταγμα

Από τα προκριματικά ξεκίνησαν οι 19χρονες Κρητικοπούλες Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, αλλά αυτό δεν τις εμπόδισε να κατακτήσουν το Athens Golden Cup στην πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλει.

Σε ένα συναρπαστικό τελικό, σε κατάμεστες εξέδρες και ουρές στον περιβάλλοντα χώρο, οι δυο νεαρές αθλήτριες με φοβερό πάθος και πείσμα, κέρδισαν τις Δήμητρα Μαναβή/Μυρτώ Καλαμαρίδου, που παίρνουν μέρος σε παγκόσμια τουρνουά στο τάι μπρεικ.

Οι νικήτριες κέρδισαν το πρώτο σετ με 21-14, οι Θεσσαλονικιές ισοφάρισαν με 21-15 και το ματς κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ήταν ένα μεγάλο θρίλερ και κρίθηκε με 18-16 μετά από 4 ματς μπολ.Να σημειωθεί ότι οι δύο Κρητικές έκαναν ανατροπή από 13-10.

Οι Αντωνακάκη/Περδικάκη θα εκπροσωπήσουν την άλλη εβδομάδα την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 22 στην Ολλανδία.

Αντωνακάκη, Περδικάκη: «Ανατριχιάσαμε»

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένες και νιώθουμε πως οι κόποι μας ανταμείφθηκαν» είπε αρχικά συγκινημένη η Ιωάννα Περδικάκη, με την Γεωργίνα Αντωνακάκη να τονίζει:

«Ανατρίχιασα μόλις μπήκα στο γήπεδο. Έχει τόσο κόσμο στο γήπεδο που δεν το πίστευα. Συγκινήθηκα πραγματικά».

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος MASTERS για τις 19χρονες Κρητικές, οι οποίες την άλλη εβδομάδα θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley Κ22.

«Σίγουρα μετά από αυτό το τουρνουά θα παίξουμε με ανεβασμένη ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά» είπε η Περδικακή, με την Αντωνακάκη να ολοκληρώνει λέγοντας:

«Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στις οικογένειές μας, στον προπονητή μας Τίε Σαντάνα, στις αθλήτριες που κάνουμε μαζί προπόνηση, αλλά και στον Νίκο Προύφα που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.