Εκτυπώστε τη σελίδα
29-05-2022 21:01

Συνεχίζει στα «πράσινα» η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου

Την φανέλα του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά θα φοράει η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου. Η διοίκηση των «πρασίνων» συμφώνησε με την 27 χρόνη (1μ85) κεντρική για την συνέχιση της συνεργασίας τους, καθώς συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την κεντρική Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.Η νταμπλούχος Χατζηευστρατιάδου παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν.Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανανέωσα με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα και η απόφαση να ανανεώσω ήρθε πολύ εύκολα.

Εύχομαι τη νέα χρονιά να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της περσινής σεζόν και να αποδείξουμε ότι αυτό που καταφέραμε δεν ήταν τυχαίο και το αξίζαμε. Υπόσχομαι στους φίλους του  Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν πάντα και παντού ότι θα προσπαθήσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου πάντα. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, σταφ και διοίκηση μια καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα».