Εκτυπώστε τη σελίδα
16-05-2022 21:38

Πάρτι ανόδου από το Αιγάλεω-Παντελής Βλάχος: «Αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια στη Volley League»

Μετά από μια εβδομάδα γλεντιού σε μεζεδοπωλεία, ταβέρνες και μπουζούκια, το Αιγάλεω έκλεισε τον κύκλο των πανηγυρισμών για την ιστορική άνοδο στη Volley League, με την επίσημη φιέστα που πραγματοποίησε το Σίτι στο κλειστό « Σταύρος Βενέτης», η οποία συνδυάστηκε με την στέψη της δευτεραθλήτριας της Πρι Λιγκ.

Κύρια σημεία της γιορτής της αθηναϊκής ομάδας ήταν αρχικά η συγκινητική ομιλία του προέδρου Παντελή Βλάχου ο οποίος με τρεμάμενη φωνή δήλωσε ότι: «Την άνοδο την κατάφεραν οι αθλήτριες με την προπονήτρια τους. Θα κάνω τα αδύνατα, δυνατά για να τις κρατήσω στο σύλλογο. Το Αιγάλεω δεν θα είναι του χρόνου μια φωτοβολίδα. Οσο θα είμαι στην ομάδα, αυτή θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια στη Volley League.».

 Βραβεύσεις σε φίλους και χορηγούς της ομάδας

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Παντελής Βλάχος βράβευσε και ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας για την πολύτιμη προσφορά τους, καθώς επίσης και φίλους τους σωματείου που βοήθησαν τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά βρβεύτηκαν: Σταύρος Πατσίλης και το κατάστημα Πίτα Σέσουλα,  Κωνσταντίνος Ντούζος απο το κατάστημα Ψαρομεζεδες, τα στεγνοκαθαριστηρια StegnoPlus Χατζηκωνσταντη Κ. και ΣΙΑ, ο Μιχάλης Δεληνικολας και το κατάστημα Πίτα Καλαμάκι, ο Σάββας Κεφαλιάνος και το Cook Bar Enzzo,  Αγγελος Ανδριανός και το κατάστημα Malva Βριλησσίων,  Δημήτρης Κόσμιος και το κατάστημα Perfetto, την Ευρωκλινικη Αθηνών,  Μαξακουλης Θύμιος και το Maksa Travel, τον δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκικα, τον αντιδήμαρχο Νίκο Ασημακοπουλο, το γιατρό της ομάδας Γιώργο Κελαλη, το Βύρωνα Δικη, τον Γκεκοβιτς Κωνσταντίνο, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ Αντώνη Τιρτιρακη καθώς και τους προέδρους της ΠΑΕ Αιγάλεω Γιάννη και Άρη Παλτογλου.

Το πιο μεγάλο βραβείο όμως παρέλαβε η οικογένεια του αείμνηστου Θοδωρή Αναστασιαδη, πατέρα των πρώην αθλητριών Κωνσταντίνας και Πόπη που αγωνίστηκαν με επιτυχία στην ομάδα και ο οποίος "έφυγε" πολύ ξαφνικά πριν τρεις μήνες, συγκλονίζοντας ολη την περιοχή του Αιγάλεω.

Επίσης από το χώρο του βόλεϊ παρόντες ήταν και οι Νεκτάριος Χαλβατζής, πρόεδρος ΕΣΠΕΔΑ και γενικός γραμματέας ΕΟΠΕ, Κογκαλιδης Γιώργος μέλος ΔΣ ΕΣΠΕΔΑ, Τσακωνας Φάνης μέλος επιτροπής διαιτησίας, Ξοφακης Μπάμπης Γενικός Γραμματέας ΕΣΠΕΔΑ και μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ, καθώς και ο Σαμαράς Γιώργος πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ.

Μετάλλια, απονομή κούπας και ειδικά εφέ

 Η εξαιρετική γιορτή συνεχίστηκε με την παράδοση των μεταλλίων στις παίκτριες της ομάδας, και την απονομή του κυπέλλου στην αρχηγό, Κατερίνα Βλάχου, από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠΕ, και πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ, Νεκτάριο Χαλβατζή. Η αρχηγός σήκωσε την κούπα μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας ενώ ειδικά εφέ που είχε φέρει η διοίκηση του «Σίτι», δημιούργησαν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο κλειστό της ομάδας. Όλες οι αθλήτριες και η προπονήτρια Αγγελική Αντωνιάδη πανηγύρισαν με την σειρά τους την άνοδο με πολλές αγκαλιές, και ομαδικές σέλφι με την κούπα πάντα σε περίοπτη θέση.

Η επίσημη φιέστα του Αιγάλεω έριξε αυλαία κάτω από τα τραγούδια του Άγγελου Ανδριανού και τους ήχους του Ματι Παλαιολόγου στα πλήκτρα.