1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2013 18:07

Έμεινε η Κοσμά στον Ολυμπιακό

Για τρίτη σεζόν η Σοφία Κοσμά θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.Ο πατέρας της 20χρονης ακραίας βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου. Η Κοσμά έκανε πραξη την επιθυμία της και πλέον στον Ολυμπιακό μπορούν να εστιάζουν στην εύρεση της αντικαταστάτριας της Δήμητρας Γιακουμή.





55 σχόλια

  • Comment Link sert Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 11:09 posted by sert

    Αν δεν θες να καταλαβαίνουμε πως είσαι το ίδιο άτομο βάζε στην αρχή των προτάσεων κεφαλαία γράμματα,μην κλείνεις τα γυναικεία επίθετα,βάζε τόνους και μην βάζεις τα θαυμαστικά και τα ερωτηματικά μαζί.

  • Comment Link aleksis Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 10:58 posted by aleksis

    AEKΑΡΑ μπορείς να μας πεις συγκεκριμένο άτομο που αρχικά την έβριζε και μετά την αποθέωνε;άλλοι την έβριζαν δες τα ονόματα.έλεος πια !!!!!!

  • Comment Link AEKΑΡΑ Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 10:36 posted by AEKΑΡΑ

    τι πουθενα???
    δες τι γραφεται τωρα για την γιακουμη και τι γραφοταν για την κοσμα στο αρθρο τελος η κοσμα και θα καταλαβεις.
    ακου πουθενα?!!!η κοπελα δεν εχει φιλοδοξιες δεν θα παρει ποτε ξανα πρωταθλημα.ενω τωρα να φανταστω εχει φιλοδοξιες!!!!τυφλοι ειμαστε?!!!

  • Comment Link ντινος Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 21:22 posted by ντινος

    πάντως πριν τρελαθείς μπορείς να γράψεις κάποια από αυτά τα γαύρικα site? όχι ότι δεν ισχύει απαραίτητα,αλλά εγώ δεν το είδα πουθενά γραμμένο..

  • Comment Link aleksis Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 19:05 posted by aleksis

    AEKVCfan μην το συζητάς τότε.σιγά μην κλάψουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.