1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2013 22:00

Στον... αέρα το Πανελλήνιο Παίδων λόγω... ταυτοπροσωπίας

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί για την εφετινή σεζόν. Τέσσερις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή του και η ΕΟΠΕ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο λόγω μιας δικαστικής εμπλοκής. Από το απόγευμα υπάρχει σε εξέλιξη σύσκεψη στην ομοσπονδία για να συζητηθεί το θέμα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Από διεξαγωγή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο μέχρι και ματαίωση του!

Το πρωτάθλημα καθυστέρησε να ολοκληρωθεί λόγω της αναβολής για τις μαθητικές εξετάσεις και ορίστηκε για τον Ιούνιο. Στο μεταξύ, όμως, στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΠΕΠ υπήρξε εμπλοκή λόγω πλαστοπροσωπίας ενός αθλητή της ΕΑΠ η οποία και τιμωρήθηκε. Στην συνέχεια, όμως, η ΕΑΠ έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί. Μέχρι να εκδοθεί η απόφαση η ΕΟΠΕ υποστηρίζει πως αδυνατεί να ορίσει τους αγώνες καθώς δεν υπάρχει πρωταθλητής Πελοποννήσου. Μάλιστα στην περίπτωση που η ΕΑΠ δικαιωθεί στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο θα υπάρξει ακύρωση του πρωταθλήματος.

Στις τάξεις όλων των ομάδων υπάρχει αναστάστωση και αγωνία καθώς δεν γνωρίζουν πότε και αν θα αγωνιστούν ενώ πολλοί αθλητές πέρα από την απογοήτευση τους που δεν θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απειλούν ακόμα και να εγκαταλείψουν το βόλεϊ και να πάνε σε άλλα ομαδικά αθλήματα.

14 σχόλια

  • Comment Link eap Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 15:33 posted by eap

    Καλησπέρα από ΕΑΠ. Στο site της ΕΣΠΕΠ (espep.com) σύνδεσμο παιδικό/Α' Όμιλος θα δείτε αποτελέσματα και βαθμολογία.Η ΕΑΠ κατηγορείται στον αγώνα με τον τελευταίο την Ομάδα του Ληξουρίου χρησιμοποίησε τάχα άλλον παίκτη,Επειδή κάθε έγκλημα χρειάζεται και κίνητρο ο κάθε καλόπιστος καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ έχει γίνει κάτι.Ο κακόπιστος στήνει σκευωρίες.Ανακαλύπτει γεγονότα αναβάλλει το F4 μια ημέρα πριν και γενικά στήνει συμβάν. Γι όλα αυτά και γι άλλα πολλά ευτυχώς υπάρχει το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι τότε υπομονή.

  • Comment Link Καλημεράκης Εμμανουήλ Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 12:59 posted by Καλημεράκης Εμμανουήλ

    …..συμπληρώνοντας φυσικά το παραπάνω συλλογισμό μου, εννοώντας υπεύθυνους…. Είναι όλοι όσοι εμπλέκονται βασικά στο σκάνδαλο της πλαστοπροσωπίας και πρωτίστως προπονητές , σωματεία, παράγοντες αυτών, αθλητές, όπου βάζουν σε μια περιπέτεια 15 ομάδες σε όλη την Ελλάδα κατακαλόκαιρο, και μια ομοσπονδία σε νομικό αδιέξοδο, ελέω ΑΣΑΕΔ και χωρίς να διαφαίνεται τελικά, σαφώς η ημερομηνία λήξης αυτής της περιπέτειας.
    Φυσικά το καθεστώς και οι κανονισμοί για τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να γίνουν πολύ ποιο αυστηροί από ενώσεις και ομοσπονδία, για να μην υπάρχουν τα περιθώρια για ατοπήματα ομάδων αθλητών, προπονητών, σωματείων…. όπου φέρνουν την ανάπτυξη του λιγοστού ανδρικού volley σε οποιοδήποτε επίπεδο σωματειακό-Εθνικό σε τέλμα.

  • Comment Link Θοδωρής Σ. Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 09:18 posted by Θοδωρής Σ.

    Κύριοι,

    Είμαι (από την επαρχία) ένα από τα εκατοντάδες παιδιά και αθλητές που περιμέναμε πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Μία ολόκληρη χρονιά δουλεύαμε, ιδρώναμε, παραμελούσαμε μαθήματα, φίλους κλπ γιατί ήμασταν αφοσιωμένοι στο στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από μια διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Πολλοί ήμασταν και αισιόδοξοι για το μέλλον μας σαν αθλητές μέσα από αυτή τη διοργάνωση καθώς είμαστε παιδιά και δικαιούμαστε να έχουμε όνειρα για μας και το μέλλον μας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβετε πως με αυτές σας τις συμπεριφορές και αποφάσεις καταστρέφεται όλες μας τις φιλοδοξίες. Με αυτά τα που κάνετε μας σπρώχνεται στο να παρατήσουμε το άθλημα που επιλέξαμε να ασχοληθούμε, το άθλημα που αγαπήσαμε και αγαπάμε, το άθλημα που μας έκανε διαφορετικούς ανθρώπους.

    Επίσης, θέλω να καταγγείλω το γεγονός πως για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων-Νεανίδων και ότι έχει σχέση με τα κορίτσια η ΕΟΠΕ είναι πρώτη. Λείπει κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει και αυτό είναι η ισότητα. Ακούμε και βλέπουμε συνεχώς νέα, ειδήσεις και τα σχετικά ΜΟΝΟ για τα κορίτσια. Ξέρετε κύριοι υπάρχουμε και εμείς, γιατί τόση αδιαφορία;;; Και εμείς αθλητές δεν είμαστε;; Και εμείς με το ίδιο άθλημα δεν ασχολούμαστε;;

    Πραγματικά λυπάμαι!!

    Ελπίζω οι αναγνώστες να με καταλάβουν τουλάχιστον. Εμένα και όλα τα άλλα παιδιά και σωματεία που βιώνουμε αυτή τη κατάσταση. Και λέω οι αναγνώστες γιατί φαίνεται πως αυτοί που υποτίθεται πως μας καταλάβαιναν τελικά δεν το κάνουν...

  • Comment Link ΜΑΡΚΟΣ Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 08:17 posted by ΜΑΡΚΟΣ

    ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ

  • Comment Link brb Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 07:35 posted by brb

    Πάρτε επιτέλους μια απόφαση και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων! Από αναβολή σε αναβολή για να φτάσουμε μέσα καλοκαιριού και να είναι όλα στον αέρα! Αφού δεν μπορείτε, τα έχουμε πει πολλές φορές! Άντε στα σπιτάκια σας να ασχοληθεί κανένας σοβαρός άνθρωπος με το άθλημα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.