1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2013 11:42

«Ιταλός» ο Παπαδόπουλος έκλεισε με 3ετές στην Αρτζεντάριο

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ιταλικής Αρτζεντάριο που θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Β2 Ιταλίας. Ο Έλληνας τεχνικός πέτυχε μία σπουδαία συμφωνία καθώς έκλεισε τριετές συμβόλαιο και αφήνει πίσω του τις περιπέτειες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό είναι πως θα έχει συνεργάτη τον Μορέτι ο οποίος από προπονητής της ομάδας θα γίνει τεχνικός διευθυντής. Η Αρτζεντάριο έχει έδρα το Τρέντο και ο Παπαδόπουλος μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική γυναικών όπου είναι συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη θα αναχωρήσει οικογενειακώς για την Ιταλία. Υπενθυμίζεται πως τη σεζόν 2012-13 ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε προπονητής στον Ηρακλή, πήγε στο Ανατόλια και κατέληξε στον Ηρακλή Κηφισιάς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή την συμφωνία. Είχα διαπραγματεύσεις εδώ και πολύ καιρό αλλά το συμβόλαιο υπογράφθηκε χθες. Η Αρτζεντάριο είναι μία ομάδα που δίνει έμφαση στα αθλήτριες κάτω 18 ετών. Μετέχει σε ένα πλάνο 7-8 ομάδων που δουλεύουν σε κοινό πρόγραμμα και μία από αυτές θα ανέβει ψηλά με τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες», δήλωσε ο Παπαδόπουλος που γίνεται ο δεύτερος Έλληνας προπονητής στο βόλεϊ γυναικών που θα εργαστεί στο εξωτερικό μετά τον Γιάννη Νικολάκη που είναι στο Αζερμπαϊτζάν.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΗΝΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 13:58 posted by ΜΗΝΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΑΡΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ ΙΤΑΛΙΑ BUONA FORTUNA ...AMICO META AΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 57 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ..ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΝΙΑΔΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.