1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2013 02:00

«Ψηλά το κεφάλι»

Κορτράικ - Βέλγιο. Αποστολή (ΠΣΑΤ - ΑΠΕ/ΜΠΕ): Κώστας Ασημακόπουλος
«Παγωμένος» για αρκετά λεπτά μετά τη λήξη του συγκλονιστικού αγώνα ο Αλέκος Λεωνης δεν ήξερε εάν έπρεπε να χαρεί ή να λυπάται: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά και στεναχωρημένος. Η ομάδα δεν έπαιξε απλώς καλύτερα όπως περιμέναμε. Έπαιξε εκπληκτικό βόλεϊ. Η κίτρινη κάρτα κα δύο σφυρίγματα έκριναν το χρυσό σετ. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι. Η κούραση υπήρχε και για τις δύο ομάδες. Ήταν ένας ιστορκός αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

«Δείξαμε τι αξίζουμε»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης που έκανε μεγάλη προσπάθεια στην υποδοχή και κράτησε τα σερβίς των Βέλγων δήλωσε: « Καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα και δείξαμε τι αξίζουμε. Το άουτ σερβις του Ντεπέστελε μας έκανε ζημια και έφερε εκνευρισμό. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά και δυστυχισμένοι».

«Οταν παίζεις ρώσικη ρουλέτα»

 Αχιλλέας Παπαδημητρίου: «Όταν παίζεις ρώσικη ρουλέτα μπορεί και να σκοτωθείς. Σήμερα αποδείξαμε ότι σεβόμαστε και τη φανέλα μας και τα ονοματά μας. Έχουμε χάσεις δύο προκρίσεις στις λεπτομέρειες το 2011 και το 2013. Δείξαμε τι αξίζουμε».
«Είμαστε υπερήφανοι»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη τους διεθνείς είπε: Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Μαζί θα δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.