Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2013 18:35

Mόνο με ηλεκτροσόκ...

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

 

Με κατεβασμένα χέρια έχασε η Εθνική στην Ορεστιάδα, παίκτες και προπονητές απλά περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι,

αλλά για να κυνηγήσουμε τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να γίνει ηλεκτροσόκ.

Στην Ορεστιάδα φαινόταν από τα μέσα του δευτέρου σετ , ότι το σκορ πάει για 0-3 και ουδείς έκανε κάτι για να αλλάξει τη σοκαριστική εικόνα της εθνικής, αφού και ο πάγκος μας είχε σοκαριστεί με το θέαμα. Ούτε μια αιφνιδιαστική αλλαγή, ούτε ένα ανακάτωμα , παρόλο που η σύνθεση της δωδεκάδας, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Χριστοφιδέλη, μας έφεραν προ τετελεσμένου γεγονότος.

Η παρουσία του Τζιουμάκα στη δωδεκάδα ήταν τυπική και αμέσως αμέσως η δωδεκάδα έγινε ενδεκάδα, μείον τον Χριστοφιδέλη φτάσαμε στη δεκάδα και τετέλεσται, Μπορούσε να περάσει ο Τζούριτς κεντρικός, να παίξει η Εθνική με πασαδόρο τον Φιλίποφ, να , να, να, αλλά τίποτα.

Το ματς πέρασε, πρέπει να διαγραφεί από τη μνήμη όλων, αλλά να διδαχθούμε από τη ντροπιαστική ήττα. Για να διατηρήσουμε τις ελάχιστες ελπίδες μας, ας γίνουν πειραματισμοί γιατί με την υπάρχουσα δωδεκάδα ή εξάδα , θα είναι θέμα χρόνου πότε θα φτάσουμε σε 3-0.

Πρέπει να ρίξουν μια ζαριά οι προπονητές και ότι βγεί. Να πάνε στο Βέλγιο με ένα λίμπερο, να πάρουν τέσσερις ακραίους, να περάσουν στη δωδεκάδα οι Κουμεντάκης, Δαλακούρας, να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Να αλλάξει η εικόνα μας ρε παιδιά, κι ας παίξουμε χωρίς κλασσικό διαγώνιο, ας βρεθούν τρεις ακραίοι στην εξάδα κι ας περάσει κεντρικός ο Τζούριτς, ας επιστρέψει στη θέση που ξέρει καλά και είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο. Μόνο με αιφνιδιασμό μπορούμε να κάνουμε κάτι, ακόμη και με τον κίνδυνο διασυρμού. Χειρότερα απ ότι παίξαμε στην Ορεστιάδα, δεν μπορούμε να παίξουμε στο φινάλε, φινάλε. Να χρησιμοποιηθούν όσοι παίκτες βρεθούν στη δωδεκάδα, για να στηριχθεί και η επιλογή των προπονητών. Διαφορετικά, κακώς βρέθηκαν κάποιοι σε αυτήν, αν δεν μπορούν να προσφέρουν.

Κι αφού περάσει και η ρεβανς, ας προβληματισθούμε για το που βρίσκεται το ελληνικό βόλει, ας ξεκαθαρίσουμε αν ο Τζούριτς μπορεί να παίξει διαγώνιος, αν ο Κοκκινάκης μπορεί να τα βάλει με τα θηρία, αν ο Κουμεντάκης μπορεί να εκμεταλλευτεί το ύψος και τα προσόντα του.

Ως τότε ας εξαντλήσουμε τις ελάχιστες πιθανότητες να βρεθούμε στο Ευρωβόλει, έστω και με ανορθόδοξους τρόπους...

 

  ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link καλτσα κατερινα Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 06:58 posted by καλτσα κατερινα

    αγαπητε κ λεμονιδη αυτα ο λεονης γιατι δεν τα βλεπει?