1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2020 19:00

Ενισχύθηκε σε υποδοχή και άμυνα ο Παναθηναϊκός με την Εβίτα Ξηντάρα

Μετά την συμφωνία με τον Απόστολο Οικονόμου ο οποίος ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, η διοίκηση της ομάδας σε συνεννόηση με τον Λαρισαίο τεχνικό προχώρησαν στην ενίσχυση του ρόστερ με την απόκτηση της Εβίτας Ξηντάρα.
Η Ξηντάρα που αγωνίζεται ως λίμπερο μετακομίζει από τη Βούλα στον Άγιο Θωμά για να ενισχύσει την υποδοχή της ομάδας, ειδικά μετά το κενό που άφησε η αποχώρηση της Σοφίας Κοσμά. Η Εβίτα Ξηντάρα γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1993, αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 1.73. Αγωνίστηκε στη Θέτιδα Βούλας από το 2016 έως σήμερα.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού αποδεικνύει πως η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο ειδικά μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να αποδεσμεύσει πρωτοκλασάτες αθλήτριες διαφωνώντας ανοικτά με την συνέχιση του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.