1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2020 14:47

Διαδικτυακά σεμινάρια για την επανένταξη των αθλητών στα γήπεδα από τη Γιούλη Παρασκάκη

Μία σημαντική προσπάθεια ξεκινάει το προσεχές Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τον σύλλογο Α.Π.Σ. Πήγασος και την υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ Γιούλη Παρασκάλη. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της πρώην διεθνούς αθλήτριας που πλέον είναι προπονήτρια στον σύλλογο του Πήγασου στο Ηράκλειο Κρήτης, θα ξεκινήσει μία σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια με σκοπό την ομαλή επανένταξη των αθλητών, των αθλητριών ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου στην καθημερινότητα.
Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 μέσω της πλατφόρμας του ZOOM (link ΕΔΩ), την οποία και θα χαιρετήσουν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

«Να αφήσουμε πίσω μας την καραντίνα»

Η Γιούλη Παρασκάκη δήλωσε στο volleynews.gr: «Πήρα αυτή την πρωτοβουλία έτσι ώστε να βοηθήσω τους αθλητές και τις αθλήτριες ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου να προετοιμαστούν για την επανένταξή τους στα γήπεδα και στην κανονικότητα. Αυτό το Σάββατο ξεκινάει ο πρώτος κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων και θα χωριστεί σε 3 σεμινάρια με την αθλητική ψυχολόγο Φρόσω Πατσού. Τα σεμινάρια αυτά θα βοηθήσουν τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους να αφήσουν πίσω όλη την κατάσταση που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε και να συνηθίσουν πάλι την καθημερινότητα που είχαν, που περιλαμβάνει και τον αθλητισμό. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Καραμπέτσο, τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Π.ΠΕ. κ. Χαριτωνίδη και όλους τους καλεσμένους για τον χαιρετισμό που θα κάνουν. Προσκαλούμε όσο περισσότερο κόσμο θέλει να παρακολουθήσει τα σεμινάρια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.