1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2013 12:04

«Ντου» του Παμβοχαϊκού με Ντουσάρμ, Τζουστινιάνο!

Του: Κώστα Ασημακόπουλου:

Η δεύτερη θέση που πήρε ο Παμβοχαϊκός στο πρωτάθλημα 2012-13 όχι μόνο δεν πτόησε αλλά πείσμωσε τους παράγοντες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βραχατίου, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τα κεκτημένα και να παίξουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την ώρα που η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωνε κι επίσημα την απόκτηση του κεντρικού Μάκη Κανέλλου που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ανανεωνόταν το συμβόλαιο με τον Σωτήρη Πανταλέων, ο Μαρκ Ντουσάρμ απαντούσε θετικά στην πρόταση να επιστρέψει στο Βραχάτι.

Ο Αμερικανός που αποθεώθηκε όσο κανείς παίκτης στο Βραχάτι και απογείωσε την εξέδρα την σεζόν 2011-12, όταν και η ομάδα πήρε την 3η θέση στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα, έχει περάσει ήδη τον... Ισθμό της Κορίνθου.

Ο Ντουσάρμ, που αναδείχτηκε καλύτερος επιθετικός της περιόδου 2011-12, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του που άφησε το περασμένο καλοκαίρι τον Παμβοχαϊκό για χάρη της γαλλικής Τουρκουά όπου δεν ρίζωσε και μάλιστα αμφισβητήθηκε. Είναι 32 ετών με ύψος 2,02 μ. και γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας.



Παράλληλα ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αργεντινό ακραίο Μαριάνο Τζουστινιάνο (φωτό-2 1986, 1,89 μ.) ο οποίος φημίζεται για την πολύ καλή υποδοχή του και μέχρι πέρυσι ήταν στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

 

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Κώστας Ρωμανός με τον Μαρκ Ντουσάρμ που επιστερέφει πανηγυρικά.

Πηγή: Goal News

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.