1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2013 10:29

Μηδενίστηκε από το ΑΣΕΑΔ ο Ηρακλής και υποβιβάζεται, ελπίζει σε σωτηρία ο ΠΑΟ

Το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε σήμερα το πρωί την απόφαση του για την έφεση του Ηρακλή στην δικαστική απόφαση για μηδενισμό του λόγω χρεών. Απέρριψε την έφεση του ΤΑΑ Ηρακλής. Η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ελπίζει σε δικαίωση στο δικαστικό εφετείο. Τον λόγο, όμως, έχει πλέον η Ολομέλεια της ΕΣΑΠ που θα κληθεί να εκτελέσει την δικαστική απόφαση για αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ περιόδου 2013-14. Άμεσα ενδιαφερόμενος ο Παναθηναϊκός που ελπίζει σε παραμονή παρότι πήρε την 11η θέση που οδηγεί στην Α2.

9 σχόλια

  • Comment Link RTM Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 17:47 posted by RTM

    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΠΕΡΣΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΤΑΜΠΛ.ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.....

  • Comment Link Salonika 2005-rome 2006- praga 2009 Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 12:56 posted by Salonika 2005-rome 2006- praga 2009

    Α ρε τσακαλακια της ΠΑΛΗ, τα καταφερατε. Αφου πρωτα κανατε περα ολους αυτους που δε γουσταρατε , κανατε μαζι με το γκουρου οτι επρεπε για να το φουνταρετε το μαγαζι. Σας μυριζε ο ενας σας βρωμαγε ο αλλος. Μονο εσεις ειστε σωστοι, ολοι οι αλλοι ειναι κακοι. Ρε απιθανοι αν δεν υπηρχαν οι δυο χορηγοι εσεις δεν ειστε ικανοι ουτε 10000 να βρειτε για την ομαδα. Και θελετε και να διοικειτε. Ρε αντε απο δω. Λογια λογια και απο ουσια τζιφος. Απορω γιατι οι οπαδοι της ομαδας σας ανεχονται ακομα. Η λυση ειναι αλλη και σε αυτην δεν υπαρχετε ολοι εσεις με τις Λεσχες σας και τις τζαμπα μαγκιες σας.

  • Comment Link Νεστωρ Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 12:41 posted by Νεστωρ

    Να μεινει που η Ορεστιαδα, στην Α2 που ειναι τωρα; Προσεχτε λιγο τι γραφετε.

    Γαυρακια ακομα και σε αυτη την κατασταση, τον Παναθηναϊκο τον τρεμετε μου φαινεται, μην ουρλιαζετε για χαρτια και αλλα παρεμφερη γιατι γελαει ολη η Ελλας μαζι σας, ντροπη του αθλητισμου.

  • Comment Link Ηρακλής Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 11:55 posted by Ηρακλής

    1ον Συμφωνώ με τον king Iraklis!!
    2ον Γιατί να μην ελπίζει ο Παναθηναικός?
    Και 3ον Ηρακληδέας είμαι,για να προλάβω τυχών σχόλια.Η προτόδικη απόφαση βγήκε πολύ νωρίτερα και αν εκτελούνταν τότε δεν θα γινόντουσαν καν τα μπαράζ.Οπότε λογικό το βλέπω να ελπίζει,και καλό θα είναι εμείς οι Ηρακληδείς να μην αναλωθούμε στο ποιος θα σωθεί και ποιος θα πέσει και να δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωσή μας!

  • Comment Link 76er Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 11:18 posted by 76er

    όλοι της παλη μαζί με τους αρχηγίσκους σας τώρα έξω από τον Ηρακλή. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της όχι όμως με εσάς που δε αφήσατε τίποτα όρθιο. Οι ευθύνες για τη φετινή χρονιά είναι μόνο δικές σας μαζί με αυτούς που νομίζουν ότι επειδή παραιτήθηκαν θα γλυτώσουν τον καταλογισμό ευθυνών.Οι μόνοι που δε φταίνε για το φετινό χάλι είναι μόνο οι 2-3 χορηγοί που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και τη βοήθησαν.Οι υπόλοιποι οξω ρεεεεεεεεεεεεε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.