Εκτυπώστε τη σελίδα
27-10-2020 15:00

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1993 στη Λεμεσό και ξεκίνησε το βόλεϊ το 2002 στην ΑΕ Λεμεσού. Το 2011 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου παρέμεινε μία τετραετία.

Το 2016 πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς, όμως στα μέσα της σεζόν 2017-18 ο σύλλογος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Volley League και τελείωσε τη χρονιά με τη φανέλα της Ηλιούπολης. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε με τη Θέτιδα Βούλας με προπονητή τον Γιάννη Νικολάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό.

OI MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

1η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
3η αγωνιστική: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Α.Σ.Π. Θέτις)

Σχετικά άρθρα

  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.
  • Για τρίτη χρονιά παρέμεινε στην Θέτιδα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου
    Κάτοικος Βούλας για τρίτη χρονιά θα παραμείνει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η διοίκηση της Θέτιδας ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με την διεθνή Κύπρια ακραία και αρχηγό της ομάδας, η οποία βοήθησε αποφασιστικά το σύλλογο να τερματίσει και πάλι στην πρώτη τετράδα της Volleyleague γυναικών.
  • Όταν ο Γιάννης Νικολάκης μετέφρασε τον... Γκάιτς!(vd)
    Ένα σπάνιο στιγμιότυπο είχαμε μετά τον αγώνα θρίλερ, της Θέτιδας με τον ΑΟ Θήρας για την Volleyleague γυναικών που έληξε με 2-3, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μπρανκο Γκάιτς, ζήτησε από τον συνάδελφο του στην ομάδα της Βούλας, Γιάννη Νικολάκη να μεσολαβήσει ως μεταφραστής για τις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει για την έκβαση του ματς.
  • Φιλικός αγώνας μνήμης και αλληλεγγύης απο Θέτιδα Βούλας και Παναθηναϊκό
    Φιλικό αγώνα στην μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου, διοργανώνει το Σάββατο (11/1, 19.00) η Θέτιδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Βούλας για το συγκεκριμένο φιλικό, το οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, αναφέρει:
  • Volleyleague γυναικών: Ο οδηγός του 49ου πρωταθλήματος
    Το 49ο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και οι 12 ομάδες είναι έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους. O Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας, ο Πανναξιακός, ο Άρης, η Θέτιδα, ο Αίαντας, ο Πορφύρας, το Μαρκόπουλο, ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο, την 4αδα των πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία.