1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2013 20:15

Κίνηση «ματ» του Ηρακλή Κηφισιάς με Γκουντιμένκο!

Σπουδαία μεταγραφή και μάλιστα με «ελευθέρας» από τον Ολυμπιακό έκανε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Απέκτησε την 17χρονη κεντρική Ιωάννα Γκουντιμένκο την οποία μάλιστα προορίζει για βασική στο νέο νεανικό σχήμα που ετοιμάζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο επενδύοντας παράλληλα στο μέλλον. Η Γκουντιμένο είναι γεννημένη στις 3 Ιανουαρίου 1996 με ύψος 1μ.89 και ήδη είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Κορασίδων που αγωνίστηκε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ταϊλάνδης.
Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και σε ηλικία 8 ετών, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, πήρε πρωταθλήματα ΕΣΠΕΔΑ και τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε δανική στη Δραπετσώνα. Η συμφωνία του Ηρακλή Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό είναι σε συνέχεια της συμφωνίας για την παραχώρηση της Κατερίνας Γιώτα και της Τζίνας Λαμπρούση που θα φορέσουν τα «ερυθρόλευκα». «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη διότι θα μπορέσω να αγωνιστώ βασική σε ομάδα της Α1. Ευχαριστώ και τον Ηρακλή Κηφισιάς για το ενδιαφέρον του αλλά και τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση. Με περιμένει πολύ δουλειά», είπε η Γκουντιμένκο που είχε πρώτο προπονητή τον Σπύρο Σαραντίτη και τον οποίο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει.

2 σχόλια

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 06:54 posted by ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ

    Όταν έπαιζαν άλλες ελπιδοφόρες 17χρονες της Εθνικής Κορασίδων παλαιότερα στον Ηρακλή δεν έκανες σχόλια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ!!!
    Δεν αλλάζεις καλύτερα όνομα όταν ποστάρεις;
    Σου προτείνω: ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, ΚΑΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ, ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!

  • Comment Link Love Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 06:41 posted by Love

    Αν δεν ξέρεις καλύτερα ρώτα πριν γράψεις... είναι ένα από τα πιο υποσχόμενα κορίτσια αν παρακολουθουσες παιχνίδια των μικρών εθνικών θα έβλεπες.
    ...
    Είδαμε και τους χορηγούς στην ΑΕΚ και στην Κηφισιά άφησε χρέη, ρώτα τα κορίτσια και θα δεις...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.