1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2013 19:10

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα»

Πλέον και επίσημα η Κατερίνα Γιώτα είναι παίκτρια του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε από τις νταμπλούχες. Μια μεταγραφή την οποία είχατε διαβάσει μέσω του volleynews.gr.


Η διεθνής κεντρική έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας της ομάδας.


Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση και οι δηλώσεις:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή απότον Ηρακλή Κηφισιάς της Κατερίνας Γιώτας.

*Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική ( 1.86, 1990) ξεκίνησε την καριέρα της στον Γ.Σ. Γρεβενών και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αρη και τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε: «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα.  Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για την καριέρα μου αποχωρώντας από τον Ηρακλή Κηφισιάς που είναι ο σύλλογος ο οποίος με ανέδειξε.
Ταυτόχρονα είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη για το νέο ξεκίνημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Αποτελεί μεγάλη τιμή  που θα φορέσω τη φανέλα του συλλόγου και που θα αγωνιστώ στην ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Κηφισιάς για όλα όσα μου πρόσφερε και τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή της Α1».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.