1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-05-2013 19:49

«Χρειαζόμαστε ρυθμό»

cev.lu cev.lu
Στην έλλειψη φιλικών και στην προετοιμασία... εξπρές στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα για την Εθνική Γυναικών και το 3-0 απέναντι στην Αυστρία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

«Κάναμε μια καλή αρχή, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι αυτό ήταν όχι μόνο το πρώτο επίσημο ματς, αλλά το πρώτο ματς γενικότερα για αυτή τη νέα ομάδα. Για τον λόγο αυτό, μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο προετοιμασίας ή αν είχαμε παίξει κάποια φιλικά, θα είχαμε και καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο, γιατί πέρα από τη νίκη, φάνηκε ότι δεν είχαμε ρυθμό. Υπάρχει, όμως, ποιότητα και στη συνέχεια μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί τα κορίτσια είχαν συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και τακτικά εφάρμοσαν το μεγαλύτερο μέρος από όσα έχουμε δουλέψει. Ένα από αυτά που πρέπει να διορθώσουμε είναι το εκτελεστικό κομμάτι, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα έρθει και μέσα από τα παιχνίδια και την τριβή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.