Εκτυπώστε τη σελίδα
18-05-2013 12:51

Επιστροφή Κουρνέτα και Βούλγαροι ακραίοι

Του Κώστα Ασημακόπουλου
Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης ο Βασίλης Κουρνέτας ως άλλος... Οδυσσέας είναι έτοιμος να δέσει και πάλι στο μεγάλο λιμάνι. Ο έμπειρος πασαδόρος είναι η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Καζάζη και της διοίκησης του Ολυμπιακού ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος έκλεισε στην πολωνική Κιέντζιερτζιν.


Ο Κουρνέτας θα επιστρέψει μετά το 2009 όταν είχε φύγει πρωταθλητής και ακολούθησαν τα χρόνια στη ρωσική Λοκομοτίβ Μπελογκόριε, στην ΕΑ Πατρών και δύο σεζόν στον Φοίνικα Σύρου με τον οποίον κατέκτησε και το 1ο Λιγκ Καπ. Ο 37χρονος πασαδόρος από το 1996 μέχρι το 2009 κατέκτησε με τον Ολυμπιακό 6 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο Ευρώπης. Στη μεταγραφική λίστα του Καζάζη ήταν και ο Κώστας Στιβαχτής αλλά μετά τη θετική προσέγγιση που υπήρξε με τον Κουρνέτα είναι πλέον ο βασικός υποψήφιος.

Σιμεόνοβιτς, Μπρατόεφ, Αλεξάντροβιτς
Τρεις Βούλγαροι ακραίοι είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη θέση του ξένου ακραίου. Βασικός μεταγραφικός στόχος είναι ο Αλεξάντερ Σιμεόνοβιτς της Σαχτάρ Λευκορωσίας (27 ετών, 1,96 μ.). Δεύτερη επιλογή είναι ο Βαλεντίν Μπραντόεφ της γερμανικής Φριντρισχάφεν (26 ετών, 2,01 μ.) και τρίτη λύση ο Σιμεόνοφ Αλεξάντροβιτς (25 ετών, 1,91 μ.).

Ραβένα για Κοκκινάκη, Φράγκο
Η ιταλική Ραβένα θέλει να αποκτήσει τον διεθνή ακραίο του Ολυμπιακού Μενέλαο Κοκκινάκη αλλά ο 20χρονος ακραίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ιταλών, η Ραβένα θα σκεφτεί την περίπτωση να δώσει ανταλλάγματα στον Ολυμπιακό ενώ σκέφτεται την περίπτωση και του Ανδρέα Φράγκου. Προπονητής στη Ραβένα ανέλαβε ο Μάρκο Μπονίτα που ήταν στους εφήβους και γνωρίζει τους νεαρούς Ελληνες παίκτες ενώ ήθελε και τον Φιλίποφ που τελικά πήγε στην Πολωνία. Επίσης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σάκη Ψάρρα έδειξε η Περούτζια.

πηγή: GOAL NEWS, sentragoal.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link WrtF Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 20:13 posted by WrtF

    Βεβαιως εαν εμενε ο Φιλιποφ δεν θα ηταν ..επιλογη κανενος.Αρα λυση αναγκης.Οι Συριανοι μηπως ξερουν κατι και δεν προσπαθησαν ,να τον κρατησουν;Ιδωμεν...