Εκτυπώστε τη σελίδα
16-05-2013 16:40

«Πολωνός» ο Φιλίποφ, τον επέλεξε ο Μπερνάρντι

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ, θα συνεχίσει την καριέρα στο πολωνικό πρωτάθλημα καθώς την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Γιαστρέμπσκι.

Ο πολωνικός σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστή την απόκτηση του 23χρονου παίκτη, αναφέροντας πως ο πρώην πλέον «ερυθρόλευκος» υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Προπονητής της Γιαστρέμπσκι είναι ο κορυφαίος βολεϊμπολίστας όλων των εποχών, Λορέντζο Μπερνάρντι.

Η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο επόμενος παίτης, που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας είναι ο Δημήτρης Φιλίποφ. Η συμφωνία θα έχει διάρκεια για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ο 23χρονος παίκτης είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο Ντίμα είναι ο γιος του πολύ γνωστού στην Ελλάδα, Γιούρι Φιλίποβα. Όσον αφορά τους τίτλους, ο Ντίμα κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό το 2011 και το 2013. Την σεζόν 2010-11 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πασαδόρος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει ύψος 198 εκατοστά. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον κυπριακό σύλλογο, Ανόρθωση. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα είναι η καλύτερη στήριξη στον Μάικλ Μασνέγκο, στην θέση του πασαδόρου».

πηγή: pamesports.gr