1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2019 19:45

Ευρωπαϊκό ανδρών: Ξένο σώμα ο Τζούριτς από την Εθνική, κόβεται οριστικά

Ξένο σώμα αποτελεί πλέον για την Εθνική ανδρών ο Δημήτρης Τζούριτς και οι προσδοκίες για δυναμική επιστροφή του στα γήπεδα και στο εθνικό συγκρότημα όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν αλλά λίγες ημέρες προν από την αναχώρηση για την Γαλλία ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν τον υπολογίζει.

Πριν από λίγο στο γυμναστήριο του Ρέντη βρέθηκε ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να γνωρίσει τους διεθνείς και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στην δύσκολη αποστολή τους. Ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν στην προπόνηση αλλά φορούσε ξεχωριστή προπονητική εμφάνιση δείχνοντας εμφανώς πως αποτελεί «ξένο σώμα» για την Εθνική Ελλάδας.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση και από τον ίδιο τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ο οποίος μάλιστα μας παρέπεμψε σε σχετική ανακοίνωση που θα εκδόσει η ΕΟΠΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Τζούριτς αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα με τον ώμο του και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.