Εκτυπώστε τη σελίδα
12-05-2013 23:19

Aπόλυση σοκ του Βλαχονικολού από τον ΠΑΟ

Κεραυνός εν αιθρία στα τμήματα υποδομής γυναικών του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποφάσισε πως ο Βασίλης Βλαχονικολός δεν θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στα τμήματα υποδομής. Την απόφαση του Ερασιτέχνη την γνώριζαν από χθες ακόμα και διαιτητές αλλά όχι ο ίδιος ο Βλαχονικολός που ενημερώθηκε αργά απόψε όχι μόνο για την απόφαση του διαζυγίου αλλά και για το ότι δεν θα κοουτσάρει την ομάδα των Κορασίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει σε 10 ημέρες!

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για απομάκρυνση του Βλαχονικολού πιθανότατα να συνδυάζεται με συμφωνία άλλου προπονητή αλλά και από το γεγονός πως πριν από δύο μήνες είχε υπάρξει διαφωνία με το γυναικείο τμήμα σχετικά με την διαχείριση των αθλητριών.

Ο Βλαχονικολός ξεκίνησε τη δουλειά στον Παναθηναϊκό από το «μηδέν» πριν από 5 χρόνια και ήταν αυτός που είχε επιμείνει στο να γίνει επένδυση σε νέα και ταλαντούχα κορίτσια όπως η Ανθή Βασιλαντωνάκη.

7 σχόλια

  • Comment Link maik13 Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 01:06 posted by maik13

    Ο Παναθηναικός πάσχει απο παράγοντες και όχι προπονητές......οποιος προπονητής δεν γλύφει τον τρώει το σύστημα.....αυτό ορίζουν οι τωρινοί κανόνες.....

  • Comment Link think before talk Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 15:03 posted by think before talk

    στη μεταμορφωση στον ομιλο ως φιλος του ΑΣ Νηρεας Καρδαμυλων Χιου και παναθηναϊκος ειχα την τυχη να παρακολουθησω την ομαδα του και κοντα στη δικη μου. οφειλω να πω οτι σαν ομαδα με ειχε απογοητευσει με τις εμφανισεις της. ομως ο ανθρωπος αυτος ηταν παντα κυριος ηρεμος δεν ξεσηκωνε την κερκιδα και γενικα ειχε το χαμηλων τονων υφος αρα και ηθος που παντα μου αρεσε να εχουν οι προπονητες. αρα και μονο απο αυτα δεν καταλαβαινω γιατι η απολυση του. βεβαια οσα ξερει ενας τρελλος νοικοκυρης δεν τα ξερουν 18 γνωστικοι μουσαφιρηδες. καλη του τυχη γιατι σιγουρα κανεις δεν χανεται.

  • Comment Link kalxas Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 12:58 posted by kalxas

    Μηπως ηταν αυτος που καθε χρονο ζηταγε μεταγραφες αθλητριων για να κανει ομάδα??
    Μήπως ηδη ειχε πριονισει την καρεκλα του Χουντουμαδη με σκοπο να παρει τη γυναικεια ομαδα?
    Μήπως εχει κανει εκθεση ιδεων ζητωντας ηγεμονικά συμβολαια κ μεταγγραφες κ αλλων μικρων αθλητριών εις βάρος του γυναικείου?
    Μήπως προωθούσε κάποιες δικές του δουλειες μεσω της ομάδας?
    Αλήθεια τι ειχε κανει πριν παει στον ΠΑΟ κ ποσες μεταγραφες χρειάστηκε να κανει καθε χρονο για να φτασουν οι υποδομες σε αυτο το σημειο? Για φετος μονο η ομαδα μετρησε 6 μεταγγραφες κ ματωσε οικονομικά κ πόσες περσυ κ προπερσυ?
    Δεν λεμε οτι Καρολίνα - Αγγελική ειναι καλύτερες αλλα τουλάχιστον εχουν δείξει κ εχουν παράγει έργο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...

  • Comment Link brb Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 10:17 posted by brb

    Κανένας καλός δεν χάνεται.

    Προφανώς και οι προπονητές που δουλεύουν και έχουν χαμηλό προφίλ δεν αρέσουν στους τιτανοτεράστιους παράγοντες που διοικούν τις ομάδες! Άντε να σας κάνουν κουμάντο κι εσάς οι μπαμπάδες, κάτι περισσότερο θα ξέρουν.

  • Comment Link george13 Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 05:44 posted by george13

    Η αντρική ομάδα υποβιβάστηκε. Η γυναικεία μόλις που σώθηκε. Ο ΠΑΟ πάει από το κακό στο χειρότερο. Και βρήκαν την αιτία του κακού. Ο Βλαχονικολός των υποδομών τους έφταιγε με παρουσία 3 χρόνια στα τελικά κορασίδων / νεανίδων και με κατάκτηση φέτος του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων διαλύοντας τον Εύοσμο.
    Μήπως γιατί έχασε από τον Ηρακλή Κηφισιάς στις κορασίδες;
    Μήπως γιατί κινδύνεψε από το Αιγάλεω;
    Και ποια θα είναι η λύση;
    Προπονητικό δίδυμο Καρολίνα - Αγγελική, επιστράτευση της Ανθής και τα προβλήματα λύθηκαν.
    Πανάθα που κατάντησες!