Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2019 18:46

Ελλάδα, Αυστρία, Τουρκία και Σουηδία συνεχίζουν το δρόμο για το Τόκιο

Η Ελλάδα και η Αυστρία στις γυναίκες και η Τουρκία με την Σουηδία στους άνδρες προκρίθηκαν στην β΄φάση του Προολυμπιακού τουρουά - Continental Cup που ολοκληώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Karavi Club στον Σχινιά. Η εθνική ομάδα των ανδρών έχασε στις λεπτομέρειες από την Σουηδία την πρόκριση. 

Η απονομή σε Αρβανίτη, Καραγκούνη και Μαναβή, Τσοπούλου στο «Καράβι Club»

Στις γυναίκες, η Ελλάδα με τις ομάδες των Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλο, με τις Αυστριακές Schützenhöfer/Plesiutschnig, Klinger R./Holzer K. να προκρίνονται ως δεύτερες στον όμιλο.

Στους άνδρες, οι Τούρκοι Giginoglu/Gögtepe και Sekerci/Urlu έκαναν επίδειξη δύναμης και έφθασαν εύκολα στη πρώτη θέση. Η δεύτερη κρίθηκε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Σουηδία με την ελληνική ομάδα να χάνει την πρόκριση.

Αρχικά Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Appelgren/Annerstedt γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (21-17, 21-15) σετ. Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Άγγελος και ο Βασίλης Μανδηλάρης αναμετρήθηκαν με τους Tholse/Wijk Tegenrot και παρά την μεγάλη τους προσπάθεια, ιδίως στο δεύτερο σετ, ηττήθηκαν με 2-0 (21-12, 23-21) σετ. Η Ελλάδα στο ταμπλό των ανδρών κατέλαβε την τρίτη θέση, που δεν είναι αρκετή για την οδηγήσει στον Β' γύρο.

Η επόμενη φάση του Continental Cup θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2020, λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών, θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα λάβουν μέρος στο πρώτο τουρνουά Masters του φετινού σιρκουί στην πλατεία Αριστοτέλους (28-30/06).

swe.jpgwinners1.jpgall.jpgaut.jpgwinners.jpgrefs.jpgtur.jpgmen.jpgaut1.jpggre.jpg