Εκτυπώστε τη σελίδα
11-05-2013 16:56

Υπάρχει ελπίδα για την ΑΕΚ σε άνδρες και γυναίκες

Τις εξελίξεις στα διοικητικά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ περιμένουν οι αθλήτριες, οι αθλητές και οι προπονητές των ομάδων ανδρών και γυναικών της ΑΕΚ. Η αναμενόμενη είσοδος του Δημήτρη Μελισανίδη στα κοινά της ΠΑΕ θα επηρεάσει και τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές της Ερασιτεχνικής θα παίξει ο επιχειρηματίας Κώστας Κωτσάτος που ηγήθηκε με επιτυχία στην ΚΑΕ ΑΕΚ μαζί με τον στενό του συνεργάτη Αλέξη Αλεξίου.
Με δεδομένη την αποχώρηση των εκπροσώπων της ορίτζιναλ η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αναμένεται να παίξει ενεργό ρόλο σε μία νέα εποχή που θα κληθεί να αντέξει τις προκλήσεις και να συντηρήσει τα τμήματα που αποδεδειγμένα έχουν δώσει επιτυχίες και έχουν αποκτήσει μεγάλη δυναμική. Δύο από αυτά τα τμήματα είναι το γυναικείο και το ανδρικό βόλεϊ. Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις που κάνουν οι παράγοντες που θα εμπλακούν με τα κοινά είναι η διατήρηση του κορμού των δύο ομάδων και με βάση τα δεδομένα της αγοράς θα κάνουν προσεκτικές και επιλεκτικές κινήσεις. Με άλλα λόγια δεν θα γίνουν υπερβολές αλλά το σημαντικό είναι ότι τα τμήματα δεν θα αφεθουν στην τύχη τους όπως ανησυχούσαν το τελευταίο διάστημα οι παίκτες, οι παίκτριες και οι προπονητές. Ο στόχος για την ανδρική ομάδα θα είναι η παραμονή στην Βόλεϊ Λιγκ και για τις γυναίκες να διατηρηθεί ο κορμός και να είναι μέσα στους τελικούς. Μάλιστα μία από τις πρωτοκλασάτες αθλήτριες της ΑΕΚ που ήταν έτοιμη να κλείσει στην Ιταλία ειδοποιήθηκε να μείνει διότι «η ομάδα θα διατηρηθεί». Σε κάθε περίπτωση τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για τη ΑΕΚ και η επόμενη μέρα δημιουργεί προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον.

5 σχόλια

  • Comment Link thira 7 Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 17:36 posted by thira 7

    ρε καυμο που εχουν στη αεκ οτι φετος κατι θα κανουν/η κουπα θα κατηφορισει λιμανι,και εσεις για Α2

  • Comment Link GeoKseno1222 Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 17:09 posted by GeoKseno1222

    Την εχουν προτεινει 15 διαφορετικα ατομα στον ΟΛυμπιακο αλλα να ξερεις στο λιμανι δεν την θελουμε,παρακαλωντας ερχεται....

  • Comment Link aektzis Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 16:37 posted by aektzis

    Στο Ανδρικο φετος πηραν 3 μηνιατικα και ανεβασαν την ομαδα στην Α1...κριμα να προσπαθεις και να μην πληρωνεσαι...οι παραγοντες ειναι μονο για την καρεκλιτσα...!!!

  • Comment Link malgo Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 16:35 posted by malgo

    Καλά δεν έχασε και την Κόλεβα. Πολύ καλή η Κις αλλά σε τόσα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό μόνο μία φορά τέλειωσε πάνω από τις μισές επιθέσεις.

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 14:53 posted by AEKVCfan

    για όσους την είχαν....σιγουράκι στο γαύρο!
    φιλάκια!