Εκτυπώστε τη σελίδα
04-03-2019 22:38

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το θαύμα στο Τρέντο

Την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ θα κυνηγήσει την Τρίτη στο Τρέντο ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο στον επαναληπτικό ημιτελικό του CEV Cup (5/3, 21.30, COSMOTE Sport 6).
Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη» ηττήθηκαν με 3-0 σετ και καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, σε μία αναμέτρηση που είναι το αουτσάιντερ. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Τρέντο και προπονήθηκαν το βράδυ BLM Group Arena, εκεί όπου την Τρίτη στις 21.30 θα προσπαθούν να πάρουν τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η Τρεντίνο αν κατακτήσει δύο σετ θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Πιοτρ Κρολ και η Σέρβα Ζβετλάνα Ζότοβιτς.

«Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε την Τρεντίνο που αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στην επίθεση και έδειξε γιατί είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια» τόνισε ο Φερνάντο Μουνιόθ και ολοκλήρωσε: «Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα στο δικό μας κομμάτι και θα χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι για να αποδείξουμε πράγματα και όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».